sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:12

Ce crede Ion Fugaru: Nicolae Davițoiu – ca și exclus din PDL

fugaru

Prim-vicepreședintele democrat-liberalilor gorjeni, Severus Militaru, consideră că propunerea de excludere a fostului lider al portocaliilor de la municipiu este una pripită.

berca

Consilier municipal democrat-liberal, Nicolae Davițoiu va afla sâmbătă dacă va fi dat afară sau nu din Partidul Democrat Liberal. Până la decizia pedeliștilor din weekend, reacțiile membrilor PDL continuă să apară. Prim-vicepreședintele Severus Miliataru comentează că propunerea de excludere din PDL (luată în Biroului Politic Local Târgu-Jiu) a fost una pripită. „Este o propunere care m-a luat prin surprindere. Nu este bine să te dispensezi așa de ușor de un om precum Nicolae Davițoiu, este un om care poate aduce plus valoare Partidului Democrat Liberal și organizației de la Târgu-Jiu, în mod special. Cred că este o hotărâre pripită a colegilor mei de la Târgu-Jiu. Punctul meu de vedere este că ar trebui să ne mai gândim în ceea ce privește excluderea domnului Davițoiu. Vreau să văd exact care sunt motivele pentru care se dorește ca Nicolae Davițoiu să fie exlcus”, a declarat Severus Militaru.

Propunerea de excludere – luată în unanimitate în BPL al PDL

militaru

Președintele interimar al organizației municipale a Partidului Democrat Liberal afirmă că pe data de 2 noiembrie se va vedea exact dacă propunerea pedeliștilor de la municipiu a fost pripită sau nu: „Singurul în măsură să decidă dacă această propunere este pripită sau nu este Consiliul Local de Coordonare al Partidului Democrat Liberal, la care vor participa 165 de delegaţi, pe data de 2 noiembrie. Vreau să le transmit celor care nu sunt de acord cu excluderea domnului Nicolae Davițoiu să ţină cont că propunerea de excludere a fost luată în organismul de conducere de la municipiu cu 22 de voturi pentru”, a ținut să precizeze Eduard Berca.

Davițoiu va fi executat

Radiat din Partidul Democrat Liberal, fostul președinte al organizației PDL Târgu- Cărbunești a făcut și el câteva comenatrii pe marginea propunerii de excludere din partid a omului de afaceri Nicolae Davițoiu. „Nicolae Daviţoiu va fi executat. Votul va fi pentru excludere. La conferința de alegeri vor participa delegați ce vor funcționa ca o mașinărie de vot, nu vor vota oameni cu ștate vechi în PDL. Pedeliştii vechi vor părăsi, rând pe rând, partidul. Mi se pare absurd ca un om care bagă sute de milioane într-un partid să fie propus spre excludere”, a declarat fostul democrat-liberal de la Târgu- Cărbunești, Ion Fugaru.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.