Ce DECIZIE a luat PREFECTURA în cazul PSD Gorj vs. Ciocea


Prefectura Gorj a solicitat organizației județene a PSD Gorj noi lămuriri privind situația primarului din Bustuchin, Ion Ciocea.

Liderii social-democraților gorjeni au înștiințat, acum câteva săptămâni, reprezentanții prefecturii privind pierderea calității de membru a ediulului din Bustuchin în urma candidaturii independente la parlamentarele din 2016. Potrivit purtătorului de cuvânt Corina Belteu, juriștii prefecturii au constatat că documentația depusă nu a fost completă. Ca atare, a fost emisă o adresă către organizația PSD Gorj prin care li s-a cerut să vină cu anumite lămuriri. Juriștii au solicitat să le fie puse la dispoziție o copie a statutului, dar și o hotărâre a Comitetului Județean Executiv privind situația lui Ion Ciocea. „Situația este un pic mai complicată, deoarece juriștii noștri au constatat că documentația depusă de PSD Gorj nu este completă și, tocmai de aceea, am făcut o adresă către organizația PSD Gorj să ne dea lămuriri și să ne transmită documentele necesare. Mai exact, o hotărâre a forului decizional, adică a comitetului județean a PSD Gorj, dar și o copie conformă cu originalul a statutului, pentru că, înțeleg că s-au făcut modificări în statut și, tocmai de aceea, juriștii noștri vor să aibă toată documentația pentru a da acest ordin”, a declarat Corina Belteu.

loading...
Loading...

Citește și

DECIZIE în PSD înaintea alegerilor de duminică: FĂRĂ TURISM electoral

Potrivit lui Adrian Tudor, aceasta este decizia care s-ar fi luat în cadrul partidului cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: