CE DECIZII a luat IORDACHE după preluarea ŞEFIEI ALDE Gorj


Liderii liberal-democraţilor de la Bucureşti au decis, marţi, ca fostul primar din Turceni să-i ia locul, Noricăi Nicolai, în fruntea ALDE Gorj.

După preluarea funcţie de preşedinte interimar, Ion Iordache a şi fost felicitat pe pagina de socializare de liderul ALDE Dolj, fostul deputat de Gorj, Ion Cupă. Fostul lider al ALDE Gorj, Dian Popescu, a rămas simplu membru de partid. Ion Iordache va ocupa atât funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, cât şi pe cea a ALDE Târgu-Jiu. “Deocamdată, rămân şi la municipiu, până când organizaţia va fi pusă la punct aşa cum îmi doresc eu. Probabil, nu va dura foarte mult şi când o să avem omul cel mai potrivit, o să rămână el. Domnul Cupă a fost la şedinţa Biroului Executiv. Noi trebuie să colaborăm toţi. Suntem acelaşi partid, ne vom întâlni cel puţin o dată la două săptămâni în cadrul Biroului Politic Executiv, suntem aceeaşi familie din punct de vedere politic. Vom face strategii comune, între noi va fi clar şi o concurenţă, pentru că fiecare vrea să aibă cel mai bun rezultat. Deocamdată, este acelaşi Birou Politic Judeţean din care face parte şi domnul Dian Popescu. În perioada următoare, mi s-a cerut de la Centru să vin cu o nouă propunere de Birou cu care consider eu că pot să lucrez cel mai bine. Probabil, o să facem o discuţie şi dacă vrea să vină la treabă , îl vom copta. Dacă vrea să fie spectator, cum a declarat, nu va mai face parte. Nu a fost vicepreşedinte niciodată. A fost o greşeală, atunci, pentru că Robert l-a nominalizat şi pe el ca fiind vicepreşedinte, dar când ne-a venit decizia de la Bucureşti a fost fără el”, a declarat Iordache.

Lădaru şi Pârcălăboiu, AVERTIZAŢI

Ion Iordache este nemulțumit de modul în care s-au comportat, în ședința Consiliului Local Târgu-Jiu de luni după-amiază, cei doi consilieri municipali ALDE. Eduard Lădaru și Dorin Pârcălăboiu ar putea primi mustrare în prima ședință de partid. Liderul ALDE Gorj spune că dacă nu vor respecta deciziile luate de conducerea organizaţiei judeţene, riscă să fie excluşi din partid.“La Târgu-Jiu, cei doi consilieri ai noştri, în ultima şedinţă, au făcut la unele proiecte altfel decât am hotărât în Birou şi pentru asta, eu voi propune în primul Birou Politic pe care îl avem să-i sancţionăm conform statutului. Deocamdată, nu voi propune o măsură drastică şi vom vedea în următoarea şedinţă, pentru că am discutat foarte clar că vom susţine anumite proiecte şi ei au făcut altceva. Nu mi se pare în regulă. Am şi discutat împreună şi au fost de acord, am spus punctul nostru de vedere pe care să-l transmită în consiliu, dar nu au respectat decizia. Probabil, vom ajunge la excludere, dacă vor continua la fel”, a conchis Iordache.

loading...
Loading...

Citește și

Primarul de Cătunele nu mai are niciun stres față de PSD! A plantat panseluțe cu ALDE

Florinel Țuilă, edilul PSD al comunei Cătunele, nu mai are nicio reținere la adresa partidului …

3 comentarii

  1. Bravo Ionica,esti tare,le dai la m…e si la pesedei si betivanului arogant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.