Ce director al CEO va fi ÎNLOCUIT!

ceo-silueta

Una dintre poziţiile de director în CEO s-a scos la concurs, pentru a fi ocupată de o persoană recrutată conform prevederilor OG109/2011.Este vorba de funcţia de membru în Directoratul companiei, cu o divizie de servicii suport – investiţii şi legislaţie, ocupată la acest moment de Ovidiu Bălăcescu.

Directoratul are cinci poziţii de directori, numiţi în fruntea diviziilor energie, minerit, financiar, strategie şi servicii suport. Şeful Diviziei Energiei, Ionel Ilie, care ocupă această funcţie fiind şi preşedintele Directoratului, până pe 20 decembrie, va fi înlocuit cu proaspătul selectat Bogdan Popescu. Daniel Antonie – Divizia Minieră şi Laurenţiu Ciobotărică – Divizia Financiară, au fost numiţi în baza OG 109. La fel şi Sorinel Boza, cel care va ocupa funcţia de director al Diviziei Strategie Dezvoltare şi va prelua şi preşedinţia Directoratului, de la 21 decembrie.

Selecţie

Şi al cincilea membru al Directoratului va fi selectat în baza ordonanţei de guvernanţă corporativă, iar Ovidiu Bălăcescu va fi înlocuit sau, după caz, va fi selectat să ocupe aceeaşi funcţie pe care o ocupă şi în prezent, dar în mod interimar, acesta fiind unul dintre candidaţi. Procedura de recrutare este în derulare, urmând a fi întocmită o listă scurtă cu persoanele care ar putea ocupa postul menţionat şi apoi selecţia celei mai potrivite persoane pentru a conduce divizia de servicii suport.

loading...
Loading...

Citește și

Iată cine sunt cele trei persoane susținute de liberali pentru postul de subprefect de Gorj!

Guvernul a decis în ședința de marți, 10 decembrie a.c., schimbarea din funcția de subprefect …

Un comentariu

  1. Domnule daca Antonie a stricat tot ce inseamna minerit,daca are afaceri in toate carierele,vezi masinilie ,,nato,,bagate pe firma dogerica!Nu inteleg cum naiba il mai tineti in fruntea diviziei miniere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: