Ce face MUNICIPALITATEA cu HOTELUL de 4 stele de la stadionul din Târgu-Jiu


Spațiile comericale, dar și hotelul de 4 stele din incinta stadionului municipal stau și acum nefolosite, deși arena a fost inaugurată de aproximativ două luni.

Autoritățile locale așteaptă ca șefii Direcției de Patrimoniu să realizeze un studiu privind costurile de întreținere, veniturile și cheluielile de la stadion pe care să-l prezinte în consiliul local. Potrivit lui Aurel Popescu, ulterior, aleșii vor lua o decizie privind destinația spațiilor din incinta arenei. Viceprimarul Târgu-Jiului este convins că, în luna ianuarie, se va găsi “cea mai bună soluție”. Popescu reafirmă că în anumite spații din cadrul stadionului ar trebui mutate Direcțiile de Venituri Publice și Patrimoniu. Aurel Popescu spune că o problemă va rămâne administrarea hotelului de 4 stele și restaurantul din incinta stadionului. Deocamdată, nu se știe care va fi metoda prin care va fi dat în folosință. Se iau în calcul două variante: închiriere sau concesiune. Viceprimarul nu crede că primăria ar putea fi un bun administrator pentru complexul hotelier. În ceea ce privește spațiile comerciale și cele care se pretează pentru activități de alimentație publică, Popescu spune că vor fi scoase la licitație pentru închiriere.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.