Ce fost SUPRAVEGHETOR al CEO nu-şi aminteşte dacă a aprobat banii pentru Medinţu!


Martorii chemați în procesul în care Laurențiu Ciobotărică, Daniel Antonie și Dorina Jianu sunt judecați pentru abuz în serviciu, respectiv complicitate la această faptă, par loviți de amnezie. Elena Popescu, fost membru în Consiliul de Supraveghere, nu a dat nici ea dovadă că nu trece prin această stare. Popescu a ajuns în fața magistraților gorjeni, însă, nici ea nu și-a amintit dacă, în ședința CS-ului din 23 decembrie 2015, s-a discutat despre suma de bani pe care urma să o primească Medințu.


Astfel, nimeni nu-și mai amintește dacă în ședința CS-ului din data de 23 decembrie s-a discutat despre suma de bani pe care urma să o primească fostul director al Diviziei de Energie, Aurel Medințu. Toți le-au spus însă judecătorilor că au participat la respectiva ședință, iar punctul era pe ordinea de zi, iar ei au votat pentru plecarea lui Medințu din companiei. Elena Popescu este ultima persoană ajunsă în fața magistraților gorjeni în calitate de martor.

Ce spune Elena Popescu

„Din decembrie 2015 până în august 2016 am fost membru al CS-ului. Am fost convocată la ședință, conform procedurilor. Am primit ordinea de zi, cu câteva zile înainte. Nu îmi amintesc dacă punctul cu referire la încetarea contractului lui Medințu se afla pe ordinea de zi. Doresc să completez că au fost situații în care ordinea de zi era suplimentată în timpul ședinței. Îmi amintesc că s-a discutat despre cererea formulată de Medințu privind încetarea raportului de serviciu cu acordul părților. Nu s-a discutat nimic la acest punct cu referire la acordarea unor compensații financiare lui Medințu. Am votat pentru încetarea contractului de mandat. Știam că Medințu este membru al Directoratului. Nu știu dacă Directoratul putea să acorde compensații unui membru în condițiile în care se ajungea la încetarea contractului prin acordul părților. Știu că CS era cel care numea, revoca și stabilea sumele de bani care se cuveneau membrilor Directoratului”, a declarat Elena Popescu în fața judecătorilor.

Un nou termen

Laurențiu Ciobotărică nu a dat nici de această dată declarații în fața judecătorului. Fostului manager al CEO i-a lipsit unul dintre judecători, motiv pentru care s-a cerut o nouă amânare. Următorul termen stabilit de magistrați este 18 aprilie.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Un comentariu

  1. Dar daca au incasat indemnizatia de sedinta isi aduc aminte ciumpalacii astia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.