Ce INSTITUŢIE dă Prunariu ÎN JUDECATĂ!


Preşedintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu anunţă că va acţiona în instanţă Direcția Publică de Venituri pentru refuzul de a scuti entitatea sportivă de la plata majorărilor de întârziere.

Mihai Prunariu a reacţionat după ce conducerea Direcției Publice de Venituri a anunțat, zilele trecute, CS Pandurii că a fost repinsă solicitarea de scutire a unor penalități și majorări pe ultimii 5 ani, a căror valoare se ridică la circa 90 de mii de lei. Mihai Prunariu o acuză pe şefa direcţiei, Mariana Budulan, pentru elaborarea unei hotărâri de consiliu local prin care unor societăți le-ar fi fost șterse anumite debite și penalități, dar nu și Clubului Sportiv Pandurii.”Voi da în judecată Direcţia de Taxe şi Impozite pentru discriminarea făcută în momentul în care ne-a fost respins dosarul privind scutirea de la plata majorărilor de întârziere. Este vorba de circa 90.000 de lei pe ultimii 5 ani. Noi am plătit debitul şi am eşalonat majorările şi penalităţile la plată. Timp de 4 ani. de când stadionul a fost închis. acestea au fost suspendate printr-o hotărâre de consiliu local pentru că nu le puteam plăti decât din venituri proprii. Fiind hotelul închis, nu mai puteam realiza venituri. Prin hotărâre de consilu local elaborată de doamna Mariana Budulan firmelor care şi-au plătit debitele le-au fost şterese majorările şi penalităţile, numai Clubului Pandurii nu i s-a aplicat acea decizie”, a declarat preşedintele CS Pandurii. Mihai Prunariu amenință autoritățile locale cu încă un proces, dacă după finalizarea lucrărilor la stadionul municipal CS Pandurii nu va intra în posesia restaurantului și a Hotelului Sport pentru a obține venituri. Mihai Prunariu afirmă că nu a renunțat nici la pichetarea sediului Primăriei Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

PSD Gorj a găsit CANDIDAŢII pentru primăriile TÂRGU-JIU şi MOTRU

Mihai Weber a anunțat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a găsit persoanele potrivite care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: