Ce le PREGĂTEŞTE PRIMARUL Romanescu ANGAJAŢILOR din Primăria Târgu-Jiu


Edilul îi anunţă pe toţi funcţionarii primăriei că, în luna ianuarie, vor primi testare pentru a le fi verificate cunoştinţele pe care le mai au în domeniile pe care lucrează în cadrul instituţiei.

Marcel Romanescu a explicat şi de ce a decis să-şi testeze angajaţii. Primarul Municipiului Târgu-Jiu spune că îşi doreşte funcţionari profesionişti, nu unii care să dea răspunsuri incerte la problemele pe care trebuie să le rezolve. Pe Romanescu pare că l-a deranjat faptul că zeci de angajați ai Primăriei Târgu-Jiu au depus solicitări pentru diverse sporuri salariale. “Evalurările vor fi din ce în ce mai dure pentru că nu vreau angajaţi care răspund după cum bate vântul. Mie îmi trebuie profesionişti. Să nu credeţi că doamnei Narcisa Cristea i-am dat calificativul “Nesatisfăcător” doar pentru că nu mi-au plăcut ochii dânsei sau pentru faptul că nu colabora cu mine. Am suficiente argumente şi le voi prezenta în faţa instanţei. În momentul de faţă mă gândesc şi la o testare pentru toţi angajaţii primăriei. I-am transmis şefi de la Resurse Umane să găsească o soluţie în acest sens. Înainte de evaluarea finală vreau să fie şi o testare a cunoştinţelor pentru că s-ar putea să am ceva probleme din partea unor angajaţi, să nu-şi mai aducă aminte cum au ajuns în primărie. Voi încerca să găsesc o soluţie legală pentru testarea tuturor salariaţilor. Am văzut că unii sunt foarte intersaţi de drepturile salariale. Am primit 42 de notificări legate de anumite ajustări a unor sporuri. Mi-aş dori să treacă toţi testările. Eu sunt profesor sunt obişnuit cu testările. O comisie unitară formată din specialişti din cadrul primăriei va face evaluarea pentru întregul personal. În momentul în care ceri drepturi salariale mai mari înseamnă că te gândeşti şi la faptul că trebuie să fie şi mai bine pregătit şi să găseşti soluţii la problemele târgujienilor. Până în luna ianuarie, când se va da testarea, oamenii au timp să înveţe. Urmează perioada concediilor. Cred că atunci când vor merge la mare, pe plajă, acolo lângă o sticlă de suc pot lua şi legile să le mai citească o dată să vadă dacă le mai ştiu”, a conchis primarul Târgu-Jiului.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: MORI DE RÂS! MOTIVUL pentru care un localnic a cerut un document la o primărie din Gorj: „Pentru a mă șterge la fund”

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Lelești, a depus o solicitare haioasă la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: