Ce LIDER din CEO AMENINȚĂ cu PROTESTE


Președintele Sindicatului salariaților ELCFU acuză conducerea companiei miniere de la Târgu-Jiu de discriminare pentru că la negocierile pentru contractul colectiv de muncă participă doar liderii celor 4 federații semnatare ale CCM.

Marian Pescaru este supărat că ramura sa de activitate nu va avea reprezentanți la negocierile pentru noul contract colectiv de muncă. Liderul sindical acuză că cei de la activitatea de ELCFU cât și întreg personalul TESA este supus unor presiuni nemaiîntâlnite în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Pentru a atrage atenția conducerii CE Oltenia, Pescaru anunță că, începând de astăzi, va declașa un protest în fața sediului companiei de la Târgu-Jiu. “Cu deosebit respect vreau să vă aduc la cunoștință că pe data de 13.02.2020 intenționez a declanșa un conflict în fața sediului CE Oltenia pentru a-mi manifesta protestul față de deciziile Directoratului pentru a invita numai federațiile la negocieri parcă ar fi negocieri la nivel de ramură. Domnilor directori, această situație ați creat-o chiar la nivel de unitate fără să țineți seama că în această unitate sunt activități care necesită și prezența unor oameni care cunosc cât de cât activitățile cum ar fii cea de la ELCFU, dar dumneavoastră cu bună știință ați făcut în așa fel încât noi să nu ne putem reprezenta pentru că la această activitate sunt 500 salariați cu TESA cu tot și ați văzut că domnul Marciuc a ținut să vă certe că de ce se dă voie să se organizeze și personalul TESA în sindicat oare îi este frică că el pierde cotizația sau dumneavoastră că veți avea o opoziție care să vă încurce? Așadar voi sesiza la organele competente (Oficiul pentru discriminarea personalului și ITM) și după aceea îmi rezerv dreptul de a protesta față de discriminarea la care suntem supuși noi de la activitatea de ELCFU cât și întreg personalul TESA, care este supus unor presiuni nemaiîntâlnite în cadrul acestei companii’’, a scris președintele Sindicatului salariaților ELCFU pe pagina de socializare.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.