Ce LIDER din CEO îşi ANUNŢĂ RETRAGEREA


Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, anunţă că se va retrage din comisia mixtă sindicate-administraţie şi din prim-planul scenei publice a judeţului.

Manu Tomescu este dezamăgit că liderii Federaţiei Naţionale Mine Energie, din care face parte, nu a dat niciun semn de susţinere a protestului pe care l-a iniţiat, la începutul săptămânii, la Termocentrala Rovinari. Vicepreşedintele FNME a cerut salarii mai mari, vouchere de vacanță și condiții mai bune de lucru. Protestul a fost suspendat miercuri.“Nu am primit promisiuni, dar nici nu mai puteam să rămânem până pe data de 5 decembrie, când se va prezenta bugetul federaţiilor sindicale. Eu aş vrea să mă retrag puţin din prim-planul mişcării sindicale şi chiar vă anunţ în premieră că o să depun o cerere la domnul preşedinte Pârvulescu prin care o să cer înlocuirea mea din Comisia Mixtă. Fac asta din dezamăgire. Din moment ce am fost acolo peste o sută-două de salariaţi, dacă ţinem cont de cei care au venit cu rândul al noi, adică la ieşirea din tură, înainte de a intra în tură, iar federaţia nici măcar nu a făcut referire în acel comunicat că are membri de sindicat afiliaţi la FNME în protest, eu nu vreau să mai girez cu prezenţa mea comisia. Am văzut că deranjează prezenţa mea. Poate, dumnealor o să poată să negocieze mai bine, dacă nu sunt eu acolo. Nu vreau să mai intru în polemică cu nimeni. Sunt supărat, sunt dezamăgit. Am văzut un interviu al domnului preşedinte Pârvulescu şi a spus că noi, cei care am protestat, acolo percepem realitatea greşit. Cu alte cuvinte, oamenii sunt fericiţi, au salarii, au drepturi, dar Tomescu îi instigă pe nedrept. Mă retrag şi din planul media. O să-mi fac munca la fel ca toţi cei cateva sute lideri de sindicat pe care nu-i cunoaşteţi. Trebuie să avem conferinţa ordinară pe acest an. Acolo, voi expune situaţia membrilor delegaţiei conferinţei, pentru că dumnealor m-au ales ca vicepreşedinte şi numai dumnelor vor decide dacă mai rămân vicepreşedinte”, a precizat Tomescu.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primar din Gorj cu o casă cât patru! Clădirile se odihnesc în aceiași curte, nu și în declarația de avere

Un primar, patru case renovate în trei mandate, dar, doar una declarată, și o amendă …

13 comentarii

 1. Nu dragul meu prieten ! Ai tot respectul meu și al multor mii de salariați. Răspunsul îl vei avea așa cum am discutat trebuie creeat un adevărat sindicat puternic și care sa reprezinte cu adevărat problemele salariaților,nu cele personale și de grup,cum fac actualii lideri de sindicat. Trăim într-o societate plina de manipulare și incompetenta,de aceea situația generală în care se afla aceasta societate comerciala este una falimentară și fără viitor. Salariații sunt singurii care vin își fac datoria de serviciu in condiții din ce in ce mai grele și cu salarii tot mai mici. Gândește liber !

 2. Si ce mai plans…si ce mai jale!
  Dezamagirea descriere nu are!!

 3. Nicușor Văduva.

  Ce ne facem ,ce ne facem! Cine cere vaucheru? Că frumos î-l mai cerea.

 4. Ne-a pacalit Tomescu cu grupa special a intaia. Pe feisbuc a ceruto iar la protest nu a cerut grupa 1.

 5. Stati linistiti… nimeni nu o sa moara ca se retrage un grostei… voi ramaneti tot asa… saraci si prosti…

 6. A…. se retrage populistul ala care se indragostise de poza lui?

 7. Manu Tomescu se retrage ca a vazut pierderile pe care le are CEO si crede ca se vor taia drepturile minerilor. Nu vrea sa participe la decizie cand e mai greu. Vrea apoi sa apara pe un cal alb si sa arate cu degetul spre liderii care vor lupta sa mai apere ceva și nu vor reusi mare lucru

 8. România ,trezeste-te !

  Sub conducerea PSD am ajuns cel mai sărac judet din Romania. Asta este realitatea în care trăim. Un oraș plin de magazine second-hand,farmacii case de amanet și cazinouri. Să-i prind pe la ușă mea pe acești ticăloși la alegeri,că le rup picioarele. Ticăloșii neamului românesc ! Ne-au plecat toți copiii în străinătate pentru un trai mai bun și am ajuns saracii,săracilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.