sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:27

Ce MEDIE a luat la BAC o FRUMOASĂ interpretă din Târgu Jiu!


Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, este și foarte deșteaptă, interpreta de muzică populară originară din județul Mehedinți, care locuiește de câțiva ani la Târgu Jiu, Elena Anemona Ploscaru, a reușit să obțină media 9,83 la examenul de Bacalaureat 2018. Tânăra interpretă a absolvit cursurile Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu și chiar dacă a fost mai mereu prinsă în tot felul de evenimente ce au legătură cu cariera sa în domeniul muzical, Anemona nu și-a neglijat studiile. „Pe primul plan am pus cartea căci un artist adevărat este complet atunci când are o vastă bogăţie intelectuală! M-am împărţit câteodată foarte greu căci veneam de la evenimente şi nu dormeam, luăm cărţile sau caietele în mână şi citeam ! Nu am făcut pregătire, am învăţat cu domnii profesori de la liceu. M-am pregătit din timp şi acum am cules roadele. Mai departe încă nu m-am hotărât ce să fac, dar cu siguranţă voi activa la o facultate de renume din ţară și nici nu o să renunţ la dragostea mea: muzica”, ne-a spus Anemona Ploscaru.
Tânăra interpretă de muzică populară, Elena Anemona Ploscaru, a obținut în urma examenului de Bacalaureat 2018, nota 10 la Geografie; 9,80 la Istorie și 9,70 la Limba și Literatura Română reușind astfel să se înscrie printre primi 20 de elevi din Gorj cu cele mai mari medii obținute în urma examenului de BAC din acest an.

loading...
Loading...

Citește și

Soția unui cunoscut târgujian a strâns o sumă FABULOASĂ la un singur concert caritabil!

Soția cunoscutului târgujian a strâns o sumă fabuloasă în urma concertului caritabil pe cre l-a …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: