CE Oltenia a plătit generos în euro pentru participarea la Energy Strategy Summit! Biletul VIP, achitat pentru un membru al Directoratului


Cea de-a patra ediție a Energy Strategy Summit, desfășurată la Sinaia, s-a bucurat, și de data aceasta, de participarea reprezentanților Complexului Energetic Oltenia, care și-au plătit, la fel ca toți cei prezenți pe 7 iunie, participarea la acest eveniment. CEO a achitat suma impusă de organizatori, mai ales pentru a i se auzi glasul la reuniunea la nivel înalt pentru industria energetică regională și națională, chiar dacă mesajul lansat aici de către ministrul Energiei, Anton Anton, nu a fost favorabil energiei pe cărbune. Biletul VIP pentru Energy Strategy Summit 2018 i-a fost înmânat lui Ovidiu Bălăcescu, membru al Directoratului CE Oltenia.

Dacă, la ediția de anul trecut, președintele Directoratului a fost cel care a reprezentat CE Oltenia la Energy Strategy Summit, de data aceasta pe afiș a apărut fotografia lui Ovidiu Bălăcescu, Sorin Boza fiind plecat la Bruxelles. Bălăcescu, în calitate de membru al Directoratului CEO, a fost chiar spicher la eveniment, asta în runda cu numărul trei al discuțiilor, din păcate, acesta vorbind de strategii energetice, după ce ministrul Energiei, Anton Anton, a anunțat că energia pe cărbune va fi istorie în următoarele două decenii.
În timp ce viitorul companiei nu prea mai era creionat de ministrul ALDE, reprezentantul CEO a putut să se bucure măcar de condițiile oferite invitațiilor de organizatorii summitului, pornind de la cazarea la Hotel Mara și până la cina VIP la Castelul Foișor. CEO a plătit, oricum, biletul…

Consum de energie și de bani

De altfel, participanții la eveniment, au plătit, în funcție de buzunar, un pachet premium de 3500 de euro plus TVA, care nu includea cina VIP ori 2500 de euro plus TVA pentru pachetul bussines. S-a putut achita pentru pachetul basic 1500 de euro plus TVA ori chiar 1000 de euro plus TVA pentru sponsor sau minimul de 250 de euro plus TVA pentru simplul participant. Cu siguranță, CEO nu a ales ultimele categorii de preț și condiții.
De asemenea, cei care au luat cina VIP au beneficiat și de o cazare într-o cameră dublă la patru stele plus, în Hotel Mara din Sinaia pentru care s-a achitat separat 350 de euro plus TVA, în timp ce cina VIP a fost de 4000 de euro, dacă doritorul voia să i se vadă logoul companiei printre pahare și farfurii. În pachetul de 4000 euro, mai intrau și alte avantaje pentru doritori.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

7 comentarii

  1. Dobitocul asta e bun doar de plimbareala,ca altceva ni stie,in complex doar incurca treburile si da pe goarna la CS doar minciuni!Afara cu securistul din CEO

    • oricum e mai bun decat ultimele achizitii in consiliul director, balasoiu si vasile. Astia pe uinde au trecut au facut doar paguba, balacescu e ca apa sfintita, nu face rau.

  2. Numele lui Balacescu vine de la ,,,,,Balaceanca ? Ba ,,,,, voi sunteti nebuni ?

  3. niste slabi, nici cu proprii angajati nu tin!!! doar cu buzunarul lor…

  4. Cred ca a fost PICHER, mai degraba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.