sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 3:56

CE Oltenia, ATACAT de PROPRIUL acţionar!


Având în vedere declarațiile Fondului Proprietatea făcute în spațiul public, prin care își exprimă îngrijorarea față de situația în care se află Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din țară, respectiv că „s-ar află la un pas de faliment”, administraţia consideră că astfel de mesaje aduc prejudicii grave societății.

În acest sens, faţă de afirmaţiile managerului FP Greg Konieczny,CE Oltenia a transmis următoarea replică: „CE Oltenia este o companie cu o cifră de afaceri de 2,9 miliarde lei, se află, în acest moment, într-o situație stabilă din punct de vedere financiar, solvabilitatea și lichiditatea situându-se în limite normale.
La această dată, societatea nu înregistrează datorii restante față de bugetul consolidat al statului și a achitat toate obligațiile financiare către furnizori și instituțiile bancare, conform prevederilor contractuale și estimează un profit pentru anul 2017 de cca 200 milioane lei și, pentru ianuarie 2018, de cca 44 milioane lei, având contracte de vânzare a energiei electrice încheiate inclusiv pentru anul 2019.
Reamintim că în urmă prezentării către instituțiile bancare a activității companiei, respectiv a rezultatelor financiare înregistrate la șase și la nouă luni 2017, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a trecut din categoria de performanță financiară D în categoria de performanță financiară A.
CE Oltenia asigură partenerii comerciali și financiari că declarațiile Fondului Proprietatea mai sus menționate nu corespund realitătii , considerându-le nefirești, în condițiile în care sunt făcute de un acționar al Complexului Energetic Oltenia”.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

3 comentarii

  1. Cine se gandea acum cativa ani ca Hidroelectrica va intra in isolventa… Similitudine,

  2. Gresit! CEOltenia este atacat de propria conducere, invrajbind salariatii, facand magarii care vor ducce la nemultumiri, care duc sau vor duce la lucru cu frana de mana trasa, ca nu inteleg cum de Vulpe Viorel i-a dat vreo 6 clase lui vara-sa de la Lupoaia, lui Doinita si la altii spune ca nu are de unde. Astia saboteaza CEO.

    • Pai dacă La apropiați nu dai inseamna ca esti bou….Ai gasit de cine sa te legi….Ma lupul ….ăstia dau clase la javre ce le fac pantofii, …..si tu ai gasit. Pai seful tau Găină sau cum il cheamă inseamna ca este OK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.