CE Oltenia caută oameni și bani! Compania își înființează propria firmă de trading!

termo1

După reorganizarea sucursalelor, a unităților miniere și de personal, CE Oltenia intră într-o altă etapă de reorganizare. Mai exact, compania condusă de Laurențiu Ciurel își va înființa propria firmă de trading, CE Oltenia neputând să exporte în mod direct energia produsă.

Proiectul a fost inițiat deja, procedura fiind în derulare. Ideea pare extrem de ambițioasă, dar situația actuală din piață impune luarea unor măsuri pentru ca CE Oltenia să-și rezolve și problemele pe care le are cu vânzarea energiei. Astfel, înființarea firmei de trading va netezi drumul energiei din Gorj spre export. Directorul Diviziei Energetice, Aurel Medințu, a declarat: „Ține tot de reorganizare, să știți. Am propus înființarea unei companii de trading, în care Complexul Energetic Oltenia să fie acționar sută la sută. Am făcut demersurile necesare la OPCOM și ANRE, rămâne să găsim oamenii și banii. Înființarea și funcționarea acestei firme de trading vor duce în mod cert la ușurarea activității de export a CE Oltenia”, a mai spus Aurel Medințu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.