CE Oltenia cere acorduri privind extinderea Carierei Roşiuţa

banda-carbune

CE Oltenia anunţă că a depus raportul privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Continuarea lucrărilor miniere în perimetrul de licenţă al UMC Roşiuta” propus a fi amplasat pe teritoriul administrativ al comunelor Slivilesti, Ciuperceni, Matasari şi a municipiului Motru ,judeţul Gorj.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. De asemenea, raportul poate fi consultat la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj din municipiul Tg -Jiu, strada Unirii, nr.76 şi la sediul U.M.C Roşiuta. Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul primăriei din Mătăsari, în data de 28.09.2015. Dezbateri pe această temă vor mai avea loc la sediul primăriei comunei Slivileşti, în data de 01.10.2015, la sediul primăriei comunei Ciuperceni în data de 07.10.2015 şi Primăria Motru din localitatea Motru, 08.10.2015.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: