CE Oltenia GĂSEȘTE BANI de SALARII!

ceo-bani

Într-un comunicat de presă, reprezentanții CE Oltenia anunță că sunt bani pentru salariile angajaților, în ciuda nerectificării bugetului companiei. Aceștia mai precizează că aspectele legate de banii CEO vor fi discutate în ședința comisiei paritare de luni.

CEO: Având în vedere informațiile apărute în presă locală cu privire la lipsă fondurilor necesare acordării salariilor în luna decembrie,‎ conducerea CE Oltenia asigură angajații companiei că societatea respectă prevederile legale și contractuale referitoare la drepturile acestora și, că de fiecare dată, se vor face toate demersurile necesare pentru plată drepturilor salariale aferente acestui an în termenele prevăzute de Contractul Colectiv de Muncă.

Se delimitează

Luni, 28 noiembrie 2016, în cadrul ședinței Comisiei Mixte Administrație – Sindicate, vor fi dezbătute, printre alte subiecte, și aspecte legate de programul de lucru din perioadă următoare, precum și execuția bugetului de venituri și cheltuieli la 10 luni. Conducerea companiei se delimitează de orice declarații sau comunicate menite să creeze tensiuni sau care nu sunt fundamentate și nu au la bază informații reale.

loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui miner de la Cariera Peșteana, operat pentru a doua oară! ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Tânărul Cristian Ovidiu Marcu, în vârstă de 25 de ani, va suferi o a doua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: