CE Oltenia, propunere pentru OMV Petrom

ceo02

Complexul Energetic Oltenia a cumpărat, în aceste zile, 1,7 milioane de certificate CO2, rămânând încă 5,6 milioane de certificate să fie achiziționate. Compania va debloca 10 milioane de euro și va încerca să împrumute de la OMV Petrom restul de certificate pe care apoi să le cumpere.

Potrivit directorului Diviziei Energetice, Aurel Medințu, CE Oltenia trebuie să cumpere, în total, 13 milioane de certificate: „Am cumpărat acum 1,7 milioane de certificate CO2, vom schimba bani în 10 milioane de euro, după ce vom debloca această sumă pentru achiziționarea certificatelor care ne mai trebuie. După calculele noastre, ar mai rămâne patru milioane de certificate de cumpărat. În această idee, directorul general, Laurențiu Ciurel, are întâlniri cu reprezentanții OMV Petrom pentru un împrumut de certificate. Uniunea Europeană le acordă certificate CO2 cu titlu gratuit pentru ca rafinăriile lor să nu fie relocate în alte state”, a mai spus Aurel Medințu.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: