Ce pedeapsă a luat fata consilierului local care și-a ucis copilul: Să nu meargă la DISCOTECĂ și să nu facă SEX!

alexandra-olaru2

Diana Alexandra Olaru, 17 ani, fiica unui consilier local, a fost condamnată pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere a nou-născutului săvârşită de către mamă. Pedeapsa primită de fată este foarte blândă comparativ cu fapta sa.

Magistrații de la Judecătoria Motru au stabilit ca minora din Slivilești, care și-a ucis nou-născutul în luna octombrie a anului trecut, să fie condamnată la „măsura educativă a consemnării la sfârșit de săptămână pe o durată de 12 săptămâni”. „Soluția pe scurt: aplică inculpatei minore Olaru Alexandra-Diana, fiica lui Olaru Marcel şi Boştinaru Luminiţa, născută la data 1997, fără antecedente penale, necăsătorită, 12 clase, elevă la Colegiul Tehnic Mătăsari, măsura educativă a consemnării la sfârşit de săptămână pe o durată de 12 săptămâni, afară de cazul în care în această perioadă are obligaţia de a participa la anumite programe, ori de a desfăşura anumite activităţi impuse de instanţă, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere a nou-născutului săvârşită de către mamă. Supravegherea se face sub coordonarea Serviciului de Probaţiune al Judeţului Gorj”.

Ce obligații are tânăra

„Impune minorei următoarele obligaţii: a. să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională; b. să nu depăşească fără acordul Serviciului de Probaţiune limita teritorială a comunei Mătăsari şi Slivileşti; c. să nu se afle în discoteci şi alte manifestări sportive, culturale, ori alte adunări publice de pe raza celor două localităţi; d. să nu se apropie şi să nu comunice cu tânărul din comuna Drăgoteşti cu care a întreţinut relaţii sexuale în perioada iunie 2013 – decembrie 2013; e. să se prezinte la Serviciul de Probaţiune al Judeţului Gorj la datele fixate de acesta; f. să se supună măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală. (…) obligă inculpata la 3.000 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 18.06.2015”, scrie pe site-ul Judecătoriei Motru.

loading...
Loading...

Citește și

Gest demn de laudă făcut de un polițist și un jandarm, în prag de sărbători

Un polițist din Țicleni și un jandarm au făcut, miercuri, un gest de onestitate, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: