Ce preferă bărbații să le facă femeile după sex

Bărbaţii şi femeile au moduri diferite de a se bucura de momentele de după sex şi, de cele mai multe ori, chiar se bat cap în cap. Există, totuşi, un lucru pe care reprezentanţii sexului puternic îl preferă şi care îi satisface pe deplin: masajul erotic. Acesta este menit să “stingă” starea de somnolenţă partenerului, să îi prelungească starea postorgasmică, ceea ce îi va hrăni din nou nevoia de intimitate.

Masajul erotic este preferat de cei mai mulţi bărbaţi
Doar pentru că sexul s-a terminat, nu înseamnă că trebuie să îţi iei mâinile de pe iubitul tău. Masajul este un mod gozav de a menţine contactul fizic, în timp ce îi menţii şi lui trează atenţia pentru că, evident, jucându-te cu locurile sale „fierbinţi”, îi vei aprinde simţurile. Trebuie să îi eliberezi tensiunea din zonele erogene, lucru care îţi va păstra partenerul într-o stare de plăcere contiuă.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Un comentariu

  1. Omleta cu sunca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: