Ce primar OBLIGĂ CEO să facă TROC: aviz de mediu, la schimb cu rezolvarea problemelor cetățenilor


Primarul din Fărcășești, liberalul Constantin Drăgoescu, nu are de gând să-și dea acordul pentru avizul de mediu de care are nevoie Termocentrala Rovinari. Amintim că SE Rovinari se află în plină procedură de avizare.

Problema primarului este că termocentrala Rovinari produce praf și zgomot, fapt deranjant pentru cetățenii comunei… încă de la construcția ei. Întrebat dacă nu cumva, în această manieră, practic șantajează administrația CEO, primarul neagă că ar fi vorba despre un astfel de șantaj, spunând în același timp că dacă problemele cetățenilor vor fi rezolvate, el își va da acordul pentru avizul de mediu.
Iată ce spune edilul: „CEO Trebuie să rezolve problemele din Roșia Jiu și Rogojelu. Cei de la Termo Rovinari nu au vrut să asculte părerea cetățenilor care sunt afectați de zgomot, praf. Unii cetățeni vor strămutare. Suntem de acord cu avizul dar să se rezolve problemele. Vorbim doar de cei din Roșia Jiu și Rogojelu. Eu reprezint cetățenii din zona aia și trebuie să-i susțin pe ei, nu e nici un șantaj”, a spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Un comentariu

  1. vai de capu lui primul si ultimul lui mandat de primar, n lucrari date doar la oamenii de casa, o sa ajunga ca parvulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.