Ce riscă disponibilizaţii CE Oltenia!

cariera-ruset

Programul de concediere în CE Oltenia s-a aplicat de la data 2 iunie, timp în care cei trecuţi pe listele de disponibilizare trebuie să-şi finalizeze dosarul de plecare din companie.

O parte dintre aceştia au intrat în concediu medical, în speranţa amânării concedierii şi poate chiar evitarea ei. Numai că, programul de disponibilizare, conform legii, se va încheia la data de 25 august, iar dacă salariaţii în cauză depăşesc termenul de 90 de zile, nu vor mai beneficia de venitul de completare acordat de stat.

Venitul de completare, în pericol

Directorul Departamentului de Relaţii cu Comunitatea din cadrul CEO, Ion Ruşeţ, a atenţionat despre riscul pierderii banilor acordaţi de guvern. „Când intră din concediu medical se suspendă preavizul. În mod normal, când trec cele 20 de zile de preaviz, salariatul prins în programul de disponibilizare va fi concediat. Dacă acesta se află în concediu medical, peste termenul de 90 de zile după începerea programului de concediere, el va pierde venitul de completare şi va primi doar plăţile compensatorii de la unitate şi indemnizaţia de şomaj. Sunt cazuri în care cei trecuţi în liste au intrat în medicale. Ei trebuie să se ştie că trebuie să-şi depună dosarele până la data de 25 august”, a precizat Ion Ruşeţ.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.