Ce salariaţi ai CE Oltenia iau mai PUŢINI bani! Regularizare, în ianuarie!


Economia realizată la fondul de salarii, în CE Oltenia, va fi distribuita în mod egal tuturor salariaţilor cu contract individual de muncă, arată liderii sindicatelor „Univers”.

La şedinţa comisiei mixte care a avut loc ieri, s-au mai stabilit următoarele: până la data de 28.12.2017 va fi acordat un avans în cuantum de 350 lei brut, urmând ca la chenzina a II a lunii decembrie 2017, să se realizeze regularizarea tuturor drepturilor salariale acordate în luna decembrie, cu încadrarea în BVC/2017 aprobat.
De asemenea, pentru salariaţii Sucursalei Electrocentrale Chişcani, acest avans va fi acordat in cuantum de 150 lei brut. întrucât pana la sfarsitul anului 2017 nu poate fi implementată constituirea un fond pentru armonizarea salariilor, prevăzut de art.153 din Contractul Colectiv de Munca părţile convin reluarea discuţiilor in luna ianuarie 2018.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

4 comentarii

  1. FELICITARI PENTRU LIDERII DE SINDICAT PENTRU MARIRILE SALARIALE OBTINUTE …. PENTRU EI.
    VA PUP PE PORTOFEL! APROPO, MEMBRI DE DE SINDICAT SA NU UITE SA PLATEASCA COTIZATIA.

  2. Miner Pesteana

    Bravo Căldărușe! Bravo Univers! Ați obținut ce-ați propus. FNME-ul v-a amăgit de o jumătate de an cu art 153, deși știau ca nu se poate aplica, dar populismul asta nu mai merge in minerit. Poate ați uitat, dar FNME ne-a adus din 43000 de mineri si energeticieni la 13000. Cu ăștia o sa ajungem la 5000. Lor le convine, ca sunt inspectori sociali cu salarii de 6-7000 de lei. Voi faceți sindicalism pe facebook si la TV, dar in ședințe nu deschideți gura, ca se uita seful vostru urat la voi, de peste masa. Blindule, azi la 8:00 sunt la ușă la tine sa fac adeziune. Si mai vin cu vreo 15 colegi.

  3. La revedere FNME, adio FNME! Federație de nota 0(zero).Ne-ați mințit 20 de ani. Ajungă! Stop FNME!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: