duminică , 20 octombrie 2019 - 6:08

Ce se întâmplă când șefului Directoratului CEO îi iau foc picioarele în cizmele de gumă? Se cumpără alte încălțări de cauciuc pentru mineri


Încălțămintea de lucru a minerilor din Complexul Energetic Oltenia, cel puțin cea din cauciuc, va fi schimbată în perioada imediat următoare. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Directoratului CEO, Sorin Boza, la o emisiune tv, acesta povestind că a simțit pe propriile lui picioare că încălțările de cauciuc folosite de personalul din producție nu sunt pretabile pentru activitatea din cariere.

Boza a recunoscut că nemulțumirile personalului vizavi de echipamentul de proastă calitate sunt adevărate deoarece și lui mai că i-ar fi luat foc tălpile în cizmele purtate în timpul unei vizite de lucru făcute la carierele Roșia și Pinoasa. Picioarele directorului general s-au umflat deși respectivul a recunoscut că a stat puțin timp încălțat cu gumele respective. ,,Am o pereche de cizme pe care mi le-au dat colegii de la Roșia. Le-am purtat în Roșia și, în ele, efectiv mi-au luat foc picioarele. Am dispus imediat achiziția de cizme mult mai bune. Le-am purtat vreo patru ore și mi s-au umflat picioarele în ele, mi-au luat foc. O să vedeți cizme mult mai bune, am aprobat noua achiziție”, a declarat Sorin Boza la Acces TV.

Președintele Directoratului a menționat că echipamentele de proastă calitate sunt dictate de SEAP, sistemul de achiziții publice astfel: ,,din păcate SEAP-ul ne impune că trebuie să achiziționăm la prețul cel mai mic. Salariații au dreptate, au dreptate mare să fie nemulțumiți de calitatea echipamentelor de lucru primite”.

Membrii Directoratului renunță la pantofii

În perioada următoare și restul membrilor Directoratului CEO vor lăsa pantofii pentru cismele de gumă! Consilierul Rușeț anunță, de altfel, vizite inopinate în cariere, asta după ce liderii de sindicat din companie vor fi puși la curent cu situația economico-financiară a societății de stat.
„Va fi o întâlnire, în această lună august, cu sindicatele, fără discriminare. Or să fie invitați responsabilii sindicali, li se va pune la dispoziție situația financiară a CEO la șase luni. Nu știm încă locul… O să fie un alt fel de dialog, în care Directoratul va lua contact cu poziția liderilor de sindicat de pe linia a doua sau a treia dar și invers, liderii de sindicat vor lua contact cu Directoratul fără intermediari. Acum se schimbă ceva, aceste schimbări poate nu convin. Colegi de-ai noștrii se pot trezi sâmbăta, duminica, cu membrii Directoratului în cariere. Nu va fi nimic pregătit, regizat”, a spus, în același cadru, consilierul lui Boza, Ion Rușeț.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

4 comentarii

  1. Prețurile de rahat pentru achizitii sunt impuse de papagalii de la achizitii pe care-i trec sudorile daca-i scoți din dulcele stat cu curu’ pe cămașă !

  2. Lui Boza i-au dat cizme de iarna.

  3. Vai, piciorusele lui delicate si grasutze!!!

  4. Bai Boza esti mai fraier decat prevede legea? Cum plm sa te duci in cizme pe canicula. De pantofi de protectie nu ai auzit? Ti-a fost frica ca iei praf pe picioare de aia ai luat cizme.
    Nu trebuia sa mai semnalizezi ca esti cum esti, stim toti asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: