CE se ÎNTÂMPLĂ cu BUGETUL societăţii MINPREST ROVINARI


Bugetul de venituri și cheltuieli al Minprest Rovinari este la un pas să fie aprobat și de Ministerul de Finanțe. Este ultimul aviz pe care-l așteaptă Gabriel Giorgi după ce a primit ok-ul de la ministerele Energiei și Muncii.

Directorul societății prestatoare de servicii în minerit spune că, săptămâna trecută, reprezentanții Ministerului Finanțelor au cerut noi clarificări legate de fondul de salarii, însă nu sunt probleme cu aprobarea bugetului. Giorgi speră ca, în câteva zile, BVC-ul Minprest să fie publicat în Monitorul Oficial. “Ministerul de Finanţe este ultimul minister care trebuie să-şi pună avizul pe bugetul nostru. De celelalte ministere a trecut. A trebuit să facem o mică clarificare, s-a făcut şi aşteptăm ca, în zilele următoare, să fim anunţaţi că este aprobat. Ne-au şi spus că alte probleme nu sunt cu bugetul. Era o problemă cu reîntregirea fondului de salarii, pentru că am avut o eroare de calcul, foarte mică. Am îndreptat-o şi nu e nicio problemă. Sperăm ca, în câteva zile, bugetul să fie publicat în Monitorul Oficial”, a declarat şeful Minprest Rovinari.

SUPĂRARE pe şefii din CEO

Gabriel Giorgi are o supărare pe șefii serviciului comercial din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Directorul Minprest Rovinari este nemulțumit că societatea pe care o conduce e nevoită să participe la licitații pentru a se ocupa de împăduririle din mai multe zone miniere. „Sunt lucrări pe care noi putem să le luăm pe încredinţare directă. De-a lungul timpului, am dovedit că suntem o unitate responsabilă şi facem lucrări de calitate în concordanţă cu cerinţele din proiecte sau cerinţele beneficiarului. Sunt anumite lucrări, ca de exemplu împăduririle, pe care le facem noi an de an, ele sunt scoase la licitaţie. În urma licitaţiei e posibil să câştigăm tot noi, dar se pierde un timp foarte important. Cum s-a întâmplat cu această lucrare de 60 de hectare, pe care noi am finalizat-o într-un timp record de 17 zile. Puteam să intrăm într-o perioadă în care să nu mai putem planta şi, automat, să se pună în pericol toată lucrarea. A fost un efort foarte mare din partea noastră. Puteam să întârziem această lucrare, să rămânem cu banii blocaţi în puieţii respectivi, pentru că noi i-am achiziţionat pe toţi şi să nu-i mai putem folosi. Pentru lucrarea respectivă putea să se încheie un contract în toamna anului trecut şi să fi fost finalizată la începutul lunii martie, pentru că, în februarie, au fost perioade când se putea planta. De aici e şi nemulţumirea mea. Sper ca, într-un târziu, să înţeleagă şi serviciul comercial că toate lucrările pe care le poate face Minprestul trebuie să le facă Minprestul, că banii rămân tot în CEO, nu pleacă altundeva”, a conchis Gabriel Giorgi.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Pai da… de ce sa fure altii? Mai bine sa fure minprest-ul…

  2. Ce stie analfabetu de Giorgi decat sa fureiar cand CEO nu acepta e suparare mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.