Ce ȘEF din CEO vrea în DIRECTORAT!


Directorul Minprest Serv. Rovinari, Gabriel Giorgi, anunță că va participa la selecția pentru unul din cele două posturi libere din Directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Șeful prestatorului de servicii în minerit așteaptă să vadă ce condiții va pune angajatorul pentru cei care-și doresc să ajungă directori ai Diviziilor Financiare sau Energie. Gabriel Giorgi spune că, dacă se va încadra, își va depune dosarul pentru unul din posturile din Directorat. Selecția o va face o firmă din Ploiești. “Am văzut, în presă, că o firmă din Ploiești va face selecția celor două persoane care vor ajunge în Directoratul CEO. Bineînțeles, atunci când posturile respective vor fi scoase la concurs și se vor depune dosarele pentru înscriere, o să îmi depun și eu un dosar, dacă voi îndeplini condițiile și criteriile care vor fi stabilite. Nu-mi pot depune dosarul pentru un post, dacă se va solicita pregătire pe parte economică. Dacă se va ține cont că trebuie doar să completeze Directoratul cu încă două persoane fără să pună condiții de specializare, o să-mi depun cu siguranță dosarul. Mă aștept să fie o luptă pentru posturile din Directorat, pentru că CE Oltenia este o entitate strategică din punct de vedere energetic a României și este o mândrie să poți face parte din conducerea unei asemenea societăți”, a precizat Giorgi.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

2 comentarii

  1. Energeticianul

    Bai nulitate, ce te recomanda sa faci parte din Directorat ? Dupa ce o sa cari cateva galeti de energie poate o sa ti vina si tie randul. Sute de ingineri capabili ar trebui sa fie in Directorat pana sa ajungi tu. Ce legatura ai tu cu energia, crezi ca daca stii sa aprinzi becul te pricepi sa produci ?

  2. Sa nu uitam ca de la MINPREST foare multe nulitati au ajuns chiar prefecti,parlamentari.Si acest mare d….oc poate sa ajunga acolo unde vrea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: