Ce și-a făcut în GARAJUL vilei sale din CENTRU un târgujian!


Cariera cere sacrificii, iar în cazul cunoscutului târgujian, cea sacrificată a fost mașina. Neavând alt spațiu pentru a-și încropi un studio de înregistrări, cântărețul și-a scos din garaj automobilul și a reamenajat spațiul proaspăt eliberat. Șapte ani i-a luat artistului Tavi Colen originar din Târgu Jiu să-și ridice impozanta vilă din inima Capitalei, de pe Dealul Mitropoliei, gândită în așa fel încât să-i asigure tot confortul, scrie libertatea.ro. Și-a proiectat casa ca un spațiu liniștit și aerisit, în care să se relaxeze și să se refacă între concerte și înregistrări. A prevăzut în plan un garaj, însă nu și un studio de înregistrări lucru pe care l-a schimbat la sfârșitul anului care tocmai a trecut. Acum, fostul garaj este o cameră izolată fonic și umplută de scule, gata pentru primirea lui Tavi și a colegilor săi.

loading...
Loading...

Citește și

SEXY interpreta din Târgu Jiu care s-a lăsat fotografiată fără LENJERIE intimă, PROFESOARĂ la unul dintre cele mai PRESTIGIOASE licee din Capitală!

Frumoasă, talentată și fără inhibiții, așa au descris-o tabloidele atunci când după cel de-al doilea …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: