Ce SOCIETATE din Gorj VA IEŞI din INSOLVENŢĂ. DIRECTORUL face ANUNŢUL


Eugen Corcoaţă este încrezător în ceea ce privește viitorul societății după ce în ședința de guvern de vineri au fost alocate 80 de miliarde de lei vechi pe UATAA.

Administratorul special al Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apă Motru susține că suma alocată, la sfârşitul săptămânii trecute, de guvern va fi folosită pentru acoperirea pierderilor induse generate în anii 2017-2018, alocarea de subvenții pe perioada iernii și plata datoriilor de circa 24 de miliarde de lei vechi către stat, sume cuprinse în planul de reorganizare al societății aflate în insolvență. Eugen Corcoață spune că după ce vor intra cele 80 de miliarde de lei vechi în conturile UATAA uzina va ieși, practic, din insolvență. Societatea a intrat în reorganizare judiciară în luna decembrie a anului 2015. „ Am primit o veste extraordinară. Guvernul PSD ne-a alocat în şedinţa de vineri 80 de miliarde de lei vechi. Suma este necesară funcţionării societăţii pe perioada iernii, acoperirea pierderilor induse generate în anii 2017-2018, alocarea de subvenții şi achitarea ratelor prevăzute în programul de reorganizare pe care le mai avem la stat, care se ridică la circa 24 de miliarde de lei vechi. Odată primite cele 80 de miliarde de lei vechi de la guvern, se poate vorbi, practic, despre ieşirea Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru din insolvență”, a conchis Eugen Corcoaţă.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Stau și mă gândesc,oare cum se acoperă pierderile aceasta induse domnule Corcoață? Dacă sunt din 2017 și 2018 iar noi suntem la finalul lui 2019? Lăsați pierderile pentru că oricum e vrăjeală și achitați mai repede datoriile pentru a ieși mai repede din insolvență! Știu că nu vă place că doar vă semnați singur sentința nu- i așa?Dar asta este,nu putem merge așa la nesfârșit să prostim un oraș întreg că vai,ce bun și deștept am fost eu! Mergeți acasă liniștit și mâncați-va pensia.Mai devreme sau mai târziu ve-ti da totuși socoteala pentru toate neregulile și bătaia joc in care a-ți adus această unitate.Unde s-a mai pomenit că unul care duce unitatea in insolvență după patru ani să rămână încă patru ani și să se laude că a făcut totul perfect? Fugiți cât mai puteți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.