Ce SOLICITĂ Clubul PANDURII autorităţilor locale, dacă Romanescu REZILIAZĂ CONTRACTUL de comodat


Fostul preşedinte al Clubului Pandurii, Marin Condescu, susţine că dacă primarul Târgu-Jiului va decide să înceteze contractul de comodat, primăria va trebui să vireze 8 milioane de euro grupării gorjene.

Reacţia lui Marin Condescu a venit după ce, în ultimele zile, Marcel Romanescu a vorbit în presa locală despre Clubul Pandurii şi chiar a ameninţat cu rezilierea contractului de comodat. Principalul creditor al clubului de fotbal, aflat în insolvenţă, spune că nu ar fi o problemă dacă primarul ar lua decizia încetării contractului. Din contră, Marin Condescu susţine că dacă s-ar ajunge într-o astfel de situaţie, autorităţile locale ar trebui să achite clubului de fotbal 8 milioane de euro. Suma reprezintă contravaloarea tuturor investițiilor făcute de clubul de fotbal la stadion în intervalul 2005-2013, după promovarea în Liga I. „Mă bucur că vorbeşte despre Pandurii, mă bucur că începe să-şi aducă aminte de promisiunile făcute în alegeri şi de faptul că se apropie un nou ciclu electoral. Nu ne-am întâlnit să discutăm absolut nimic. E bine dacă s-a hotărât să înceteze contractul de comodat, înseamnă că-i pregătit să dea la Pandurii 8 milioane de euro, bani care cred că ne vor ajuta să ieşim şi din insolvenţă şi să construim o nouă bază sportivă. Cele 8 milioane de euro reprezintă contravaloarea tuturor investițiilor făcute de Clubul Pandurii la stadion în intervalul 2005-2013, după accederea în Liga I. I-am trimis lista cu investiții și contractele cu firmele constructoare și primarului Marcel Romanescu”, a conchis Marin Condescu.

loading...
Loading...

Citește și

Caravană cinematografică dedicată lui Constantin Brâncuşi

Oraşul Târgu Jiu va fi gazda unei caravane cinematografice dedicată lui Constantin Brâncuși. Municipalitatea invită …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: