Ce spune Boza despre creșterea salariilor și despre grilele de salarizare


Președintele Directoratului CEO, Sorinel Boza, a declarat, luni, la un post local de televiziune că vor crește, în primul rând, salariile mici din companie și că încă se lucrează la grilele pentru armonizarea veniturilor salariale.

Directorul CEO a confirmat faptul că a promis, la ultima întâlnire cu sindicatele, că la întâlnirea din decembrie, când se va cunoaște rezerva la fondul de salarii, administrația companiei energetice dorește să majoreze, în primul rând, salariile mici. ”Vreau să vă asigur pe toți că anul acesta trebuie să facem ceva cu salariile și vom face. Cât voi fi în această companie voi lupta ca și dvs să cunoașteți rodul muncii de anul acesta pentru că, cu adevărat s-a muncit. Am promis la ultima întâlnire de la Comisia mixtă și aș vrea să ne uitam prima data doar la cei cu salarii mici pentru că e un punct foarte important”, a afirmat Boza.
Directorul Boza a spus că în această săptămână va avea discuții și cu cei din comisia care lucrează la grilele de salarizare care au ca termen finalizarea acestora până vineri.
”Mă întâlnesc cu comisia să văd cum se lucrează la grilă. Am vorbit cu Constantin Lăzăroiu și săptămâna asta îmi va prezenta un deadline și ce au făcut până acum”, a precizat Boza.

loading...
Loading...

Citește și

S-a strigat DARUL la nunta din Albeni! Ce locație de nuntă au ales mirii după audierile de la poliție

În urma anchetei derulate de poliție și a dosarului penal întocmit pe numele primarului Ionuț …

6 comentarii

 1. Boza un fariseu viclean

  Boza un mare mincinos. De când se lucrează la grilele de salarizare……..de pe vremea lui Ciobotărică .
  Însă toate promisiunile de echilibrare a salarilor este o minciună.
  Sindicaliștii dorm în posturi, posturi oferite de Boza si trepădușii săi Olaru și Lăzăroiu …..niște penali .

 2. un mincinos patologic, deja toata lumea s-a convins de asta!

 3. Vor creste salariile acelor angajați care se închina la ALDE gorj-dolj, salariile analfabeților susținuți de sindicate în colaborare cu șefii ultimilor 30 de ani ai sucursalelor și nu în ultimul rand salariile lingailor susținuți de mantog personal sau prin portavocile ruset+popescu cosmin.

 4. Boza, Olaru, Lăzăroiu, Antonie niște farisei vicleni

  Bravo Horia …..ai spus un adevăr , vreau doar să completez ….vor mai crește salarile lingăilor lui Olaru si Lăzăroiu si soției lui Olaru.
  Șefa juriștilor Liliana Dungan va primii si ea o mărire de salariu pentru ca vizează toate documentele conducerii.
  Ps. Olaru un parvenit slab pregătit profesional , la fel ca 80% din personalul de la centrul Ceo si Divizia Miniera .

 5. Nu se va mari nici un salariu la nimeni.Economia de care se vorbeste,daca va fi,normal trebuie impartita la toata lumea in mod egal!!!!!! Mariri de salarii se pot face doar la aprobarea bugetului in 2018,greu de crezut.Acum cu transferul o sa spuna”ba,fiti multumiti ca nu vi sa luat din salarii”Binenteles tov.lideri vor veni cu piepturile inainte pline de medalii obtinute in’razboiul” cu sefii,raniti,unii cu sacrificiul suprem pe altarul bunastarii angajatului din CEO!

 6. Cresterea salariilor mici? Ce utopie? Adică ducerea salariilor la nivelul minim ce o sa fie de la 1 ianuarie 2018……Ptr. că minerul est cu salariul de rahat. Pai ce faceti domnilor , cresteti in decembrie salariile care sunteți obligați sa le cresteti in ianuarie si va faceți si campani…..normal ptr. cei naivi ptr. ca ceilalti au înțeles jocul de la fostele creșteri. …Vom ajunge toți în felul acesta sa ne fie crescut salariul atunci cand avem minim pe economie…..Aceasta nu este armonizat domnilor? Armonizarea salariilor înseamnă că pe aceeasi meseriei si cu aceeasi vechime sa ai acelasi salariu. Culmea dracu sindicatele acestea de rahat susțin aceste aberații. …..Ce sa intelegem ca luptă ptr. lucratori?….Poate dar ptr cei care au fost promovați de la cond form. lucru la ing. sef…..CEO duduie…..???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.