miercuri , 21 noiembrie 2018 - 12:23

Ce spune şeful CEO despre un fost DIRECTOR din companie

ionel-ilie02

Managerul CEO face lumină în cazul Nicolae Cilibiu, după ce liberalii au acuzat, printr-un comunicat de presă, dar și în conferință de presă, că social-democratul a fost tăiat de pe lista concedierilor.
Ionel Ilie dă asigurări că social-democratul nu a îndeplinit condițiile de pensionare. Dovadă stă și un document de la Casa de Pensii, care demonstrează acest lucru. Ca atare, Nicolae Cilibiu nici nu a fost pus pe lista concedierilor. Managerul CEO susține că a primit multe reclamații legate de situația lui Cilibiu. “Mi s-a spus că nu este pensionabil și nu a fost pus pe listă. Sunt mai multe reclamații la adresa dumnealui de la început că nu a fost pus pe listă. De trei ori i-am rugat pe cei de la Resurse Umane să verifice și au spus că nu este pensionabil. Este o decizie de la Casa de Pensii. Am mai spus că eu nu sunt membru la niciun partid și nu a intervenit nimeni politic la nimeni niciodată, nu execut ordinele niciunui partid politic. Nu știu cine face aceste acuzații. Cei de la PNL n-au vorbit niciodată cu mine, nici nimeni de la alt eșalon. Nu m-a întrebat nimeni absolut nimic. Nu am refuzat și nu țin pe nimeni la ușa mea, indiferent că este de la vreun sindicat sau de la partide. Pe toți cei care au venit și au ridicat anumite probleme, i-am primit, le-am spus ce pot eu să fac, nu am nicio reținere față de nimeni. Eu nu am favorizat și nu voi favoriza pe nimeni. Nu am pe nimeni în companie care să fie mai favorizat decât altul, cel puțin în opinia mea”, a precizat șeful Complexului Energetic Oltenia.
Cosmin Popescu: Niciodată nu am intervenit la CEO

Și Cosmin Popescu a venit cu o reacție în scandalul scoaterii pe lista de concedieri a lui Nicolae Cilibiu. Liderul social-democrat susține că PSD Gorj nu a făcut niciodată așa ceva. „Niciodată nu am intervenit și nu știu situația domnului Cilibiu, dar sunt convins că, dacă îndeplinea condițiile de pensionare, cu siguranță se afla pe acea listă. Au fost directori și din minerit și energie care dacă au îndeplinit condițiile de pensionare, s-au aflat pe acea listă. Se poate verifica și sunt convins că cei din conducerea CEO vor verifica situația dumnealui și, dacă se dovedește că îndeplinește condițiile, îl vor pune pe listă și dacă nu, nu, pentru că se respectă contractul colectiv de muncă și programul încheiat de comun acord administrație-sindicate. Lucrurile acestea se verifică de zeci de oameni din Resurse Umane din teritoriu, trec prin verificarea acestora, după care vin la Complexul Energetic Oltenia. Se verifică la sânge tot ceea ce înseamnă îndeplinirea sau nu a condițiilor de pensionare”, afirmă președintele Consiliului Județean Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

ALEGERI în PSD Gorj. Ce ANUNŢ face CÂRCIUMARU

Florin Cârciumaru a anunţat, joi, că dacă nu anul acesta, în luna ianuarie 2019, va …

2 comentarii

  1. Bai, agramatule! O stii pe aia: mortii se acopera de tarana si viii de hartii? Asta ati facut voi! Aia de la Casa de Pensii nu cumva e psd?
    Imediat ce ies la pensie – atunci cand vor ei – instantaneu vor gasi intr-un sertar o adeverinta cu gramezi de ani de grupa.
    Si culmea, adeverinta e semnata de voi, de Lazaroiu si alti mameluci. Casa de pensii nu stie, dar voi ar trebui sa stiti, numai ca cu trofin -media 6 si olaru – lacatusu nu veti afla vreodata. Iar daca ei doi afla din greseala stiu ei cum sa „idrepte” situatia (vezi „fumul” din presa)

  2. contra.coruptie

    Ai dreptate vij! Sint sute de asa cazuri.
    De aia il si tine cu dintii pe olaru acolo, ca sa nu iasa la lumina asta si alte smenuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.