Ce VEDETĂ și-a făcut apariția în comuna Bălești în acest weekend! FOTO


Ediția din acest an a „Zilelor Comunei Bălești” s-a încheiat sâmbătă 8 septembrie cu un concert extraordinar, tot atunci s-au decernat diplome de fidelitate pentru cetățenii comunei care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Cel mai așteptat moment al serii a fost concertul de muzică populară susționut de artiștii: Ion Drăgan, Nicoleta Lăcătușu, Magda Mustățea, Daniela Rusu, Elena Popescu Lăzăroiu, Paul Tița, Maria Ghinea, Ileana Lăceanu, Ornela Pasăre, Emil Badea și Dumitru Vasilescu. Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii.
Ornela Pasăre a avut parte de o primire specială din partea publicului lucru care a făcut-o pe artistă să le transmită tuturor un mesaj pe pagina personală de socializare: „Aseară la cel mai frumos spectacol de la Bălești!!! Un public minunat, felicitări domnului primar!!! Foooortza #Bălești #Fooortza #Gorju’!!! #Duminică binecuvântată tututor, vă iubesc oameni frumoși” a scris Ornela pe pagina de Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu a născut de câteva luni și arată INCREDIBIL! Cum s-a fotografiat în vacanța din Ibiza!

A devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu patru luni și deja și-a …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: