Ce VESTE au primit Călinoiu și Ciocea!

Calinoiu

Șeful de campanie al social-democraților gorjeni vine cu clarificări după ce Ion Călinoiu a reafirmat că este, încă, membru PSD, deși candidează ca independent.

primar-bustuchin-ciocea

Ciprian Florescu susține că Ion Călinoiu și Ion Ciocea și-au pierdut automat calitatea de membri PSD, odată ce au decis să candideze ca independenți în alegerile din 11 decembrie. “Am făcut trimitere la un articol din statutul partidului care face referire la pierderea calității de membru. Cei interesați de această speță să studieze articolul 27, alineatul 2 din statut pentru a se lămuri în privința apartenenței sau neapartenenței domnului Călinoiu la PSD. Alineatul respectiv spune că declararea unui membru ca independent atrage după sine demisia. Dacă luăm în calcul aceste prevederi din statut, Ion Călinoiu și-a pierdut calitatea de membru. Acest lucru este valabil și pentru primarul Ion Ciocea. E de discutat dacă își va pierde mandatul de primar. Rămâne de văzut ce vor decide juriștii Prefecturii”, a declarat vicepreședintele PSD Gorj.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Un comentariu

  1. Asa este. Conform art. 27. alin. 2 atat Calinoiu cat si Ciocea s-au pierdut calitatea de membru PSD. Cu ocazia vizitei lui Ponta la GJ s-a stability sa se faca public faptul ca acestia sunt demis de drept pentru ca pana pe 11.12.2016 Ciocea sa fie demis de prefect pentru ca influenta lui sa fie mica. Cred ca planul facut de PSD se va desfasura exact cum a fost stabilit si Ciocea fara calitatea de primar nu va mai lua voturile pe care le lua in calitate de primar. Se mizeaza ca daca Ciocea va fi demis, voturile inclusive de la Bustuchin nu vor mai fi in favoarea lui Ciocea in proportia in care ar fi daca ar avea calitatea de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.