Cea mai IUBITĂ administratoră de proprietari din 9 Mai Târgu Jiu s-a STINS din VIAȚĂ la doar 64 de ani!

Una dintre cele mai apreciate administratore de proprietari din zona 9 Mai Târgu Jiu, Monica Coman, s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni. Tristul anunț a fost făcut chiar de fiul ei Lucian. Acesta a postat și un mesaj extrem de emoționant pe contul personal de socializare în care a povestit cum mama sa și-a dedicat întreg timpul său în ajutorarea comunității. „ 28 Iulie, 2019. Cea mai oribilă zi din viață mea. Mama mea iubită, soarele și luna vieții mele (cum mă alinta când eram mic copil și nu numai), sufletul și motivația mea în tot ceea ce fac, s-a stins din viață. 64 de ani, 3 luni, o săptămână și o zi. Mult prea puțin pentru tot ce aveam plănuit împreună. Nu există suficiente cuvinte să descriu în totalitate o Ființă cu un suflet atât de frumos oricât ar încerca orice persoană să mă ajute.

Priveghiul se ține la Eden, vis-a-vis de Cimitirul Municipal Tg Jiu, iar înmormântarea va avea loc Miercuri 31/07, la ora 11:00.

Toate persoanele care au cunoscut-o sunt binevenite atât la priveghi toată ziua de mâine pt a-i comemora amintirea (mulțumesc încă o dată acelora la care ajunge mesajul și au fost și azi) și pt a depăna împreună momentele frumoase cât și pentru a-i fi alături pe ultimul drum.

Mai multe cuvinte pentru apropiați, prieteni sau pentru oricine altcineva care vrea să afle mai mult despre Mama..

M-a crescut singură de la 4 ani după ce ea și tata s-au separat și tot ce a făcut din acel moment, a facut pentru mine, de multe ori luându-și de la gură pentru a se asigura că nu am dus lipsă de multe lucruri. A fost o persoană care mereu a ajutat pe cei din jurul ei oricât a putut. A fost credincioasă și – în ciuda tuturor greutăților întâmpinate și a tuturor oribilităților pe care le vedea că se întâmplă în lume – nicio secundă nu și-a pierdut credința.

Cine a fost ea, Domnica Zlataru (Coman după căsătorie) sau cum toată lumea o cunoștea – Monica?
A terminat Colegiul Economic Virgil Madgearu din Tg-Jiu pentru care mereu avea cuvinte de laudă și despre care a fost mereu mândră că l-a absolvit. A lucrat ca Administrator la Asociația de Proprietari 21 a cartierului 9 Mai/zona Plopilor toată viața ei. A fost foarte deșteaptă și dacă se ambiționa ar fi putut cu ușurință să facă altceva însă mi-a luat mult să înțeleg în totalitate că ea era mulțumită și fericită cu ceea ce făcea și -profesional – și-a dedicat tinerețea până la ultima răsuflare comunității de care a fost mereu apropiată. A petrecut strâns la un loc probabil zile/săptămâni/luni de vorbă cu persoanele care au venit de-alungul anilor (unele persoane chiar de la mijlocul/sfâristul anilor ‘80, din câte am aflat azi) să își achite întretinerile și petreceau unele persoane chiar ore, vorbind și destăinuindu-și și bune și rele. Acestor persoane cu care s-a înțeles bine le mulțumesc din suflet că ați petrecut puțin sau mai mult din timpul vostru alături de ea și să știți că și ea va includea mereu în răspunsurile ei când vorbeam și discutam cum a fost ziua mea și a ei.

Când a fost tânără a jucat volei (și din câte am înțeles destul de bine), îi plăcea să se uite la televizor, de cele mai multe ori la știri, emisiuni de divertisment și cel mai mult îmi place să cred că îi plăcea să meargă cu mine la cinema când venea în vizită. Nu am să uit niciodată reacțiile ei la primul film 3D și cum aproape i-a sărit popcornul din brațe pe tot rândul din față la primul film de acțiune cand au început împușcaturile (prefera filmele inspirate din fapte reale însă). După ce am ajuns în București cu facultatea ne vedeam rar, ne mai și ciondăneam dar mereu mi-a spus că știe cât de mult o iubesc și mereu îmi spunea cât de mult mă iubește și cât dor îi e de mine mereu. Amândoi așteptam cu sufletul la gură momentul când se va muta în București și îmi spunea că uneori nu îi venea să creadă cât de mult timp a trecut de când am ajuns eu acolo și nu știa de multe ori cum a rezistat atâta timp la distanță. Îi plăcea să gătească și de fiecare dată când venea în București mă lăsa cu câteva kilograme în plus cu toate bunătățurile pe care le făcea.

A văzut mereu tot ce a fost mai bun în oameni și mereu empatiza cu cei din jurul ei când aveau probleme sau îi măcina ceva.

Am crescut cu Ea si e responsabilă pentru ce sunt, pentru tot ceea ce aspir să fiu și pentru tot ce voi fi în viața asta. Câteva luni ne lipseau de la mutarea ei în București și asta îmi sfâșie inima. Nu cred că va trece o zi cât voi trăi pe pământ fără să-mi lipsească în cel mai profund mod și mereu va fi cu mine în gând și în inimă.

Dacă există într-adevăr un Rai acolo sus, n-am nici cel mai mic dubiu că are un loc rezervat și sper că într-o bună zi o voi vedea din nou să o îmbrățișez și să îi spun cât de mult mi-a lipsit toată viața și cât de mult o iubesc.

Dacă sunteți norocoși să aveți mama în viață voastră, mergeți la ea și dați-i o îmbrățișare, vizitați-o mai des daca vă despart kilometrii și nu ratați niciun moment să-i spuneți și să îi arătați cât o iubiți.

Te iubesc, moms!” a scris Lucian Coman pe contul său de Facebook.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Loading...

Citește și

Surori date dispărute, găsite de un polițist aflat în timpul liber

Vestea că două surori din Mătăsari au dispărut, joi, după ce au plecat de la …

3 comentarii

  1. Condoleante. Dumnezeu s-o ierte!

  2. Drum lin spre stele draga mea.vei īmpodobivraiul cu prezența ta.Pånă cånd ne vom redea,rămas bun.Ani.

  3. Drum lin spre stele,dragă Monica.Până când ne vom revedea,râmas bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.