Cea mai MODERNĂ tehnică de înfrumusețare din LUME, adusă de o tânără la Târgu Jiu!


„Cât mai natural”, acesta este trendul în materie de frumusețe, spun marii designeri. Așa că doamnele și domnișoarele în ton cu moda încearcă să respecte cât mai mult acest lucru. La fel se întâmplă și în domeniul manichiurii, unde unghiile lungi construite din gel au fost înlocuite de marile saloane din lume cu „Polygel/dual nail forms”. Această tehnică este o inovaţie în materie de manichiură şi poate fi aplicat ca prelungire a unghiei naturale pentru a oferi lungimea pe care toate femeile şi-o doresc sau poate fi folosit pentru a crea unghii întregi. Formula este cu 23% mai uşoară decât cea a acrilicului. Asta înseamnă că nu mai există senzaţia de unghii „grele”.

Această tehnică a fost adusă și la Târgu Jiu de către o tânără pe nume Denisa, sau Deny, așa cum îi spun clientele sale. „Visul meu este să devin trainer să pot preda mai departe arta înfrumusețării unghiutelor. Pun accent pe tehnica și pe aspectul îngrijit al manichiurii, nu pe design, pentru că design-ul este personalizat în funcție de gustul fiecăreia. În toamnă voi pleca în Polonia, apoi în USA pentru supraspecializare. Polygelul îmi permite modelarea fără a utiliza tipsuri sau șabloane, este cea mai modernă tehnică, rapidă și rezistentă. De profesie sunt tehnician de unghii cu gel și pot spune că am adus în Târgu Jiu cea mai modernă tehnica din lume și materiale de ultimă generație în ceea ce privește construirea unghiilor artificiale”, ne-a spus Deny. Este bine de știut faptul că această tehnică costă ceva mai mult față de o manichiură normală cu gel.

loading...
Loading...

Citește și

Un alt drum judeţean va fi reabilitat

La începutul săpămânii trecute, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind reabilitarea Drumului Judeţean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.