duminică , 23 februarie 2020 - 16:19

Cea mai nouă TEHNICĂ estetică adusă la Târgu Jiu de un tânăr stomatolog!


Atât în țară, cât și la Târgu Jiu, domeniul stomatologic, mai nou, oferă şi servicii de estetică: injecţii cu acid hialuronic şi botox.

Pe lângă faptul că este medic stomatolog, Laurențiu Petrescu s-a specializat în urmă cu mai bine de un an și jumătate în tratamente pentru riduri cu botox, mărirea buzelor sau corectarea ridurilor cu acid hialuronic care sunt din ce în ce mai căutate. „Injectarea cu acid hialuronic este o tehnică binecunoscută şi foarte uzitata în medicină estetică. Nu necesită o perioadă de recuperare, iar pacienta nu trebuie să apeleze la metode alternative sau la tratamente post-terapie, ci îşi poate relua activitatea imediat după efectuarea procedurii. La 5% dintre paciente pot apărea mici echimoze punctiforme, care dispar în 24-48 de ore. Faţă de alte proceduri, acidul hialuronic are efect instantaneu. Noi lucrăm deja, la cabinetul nostru, cu acid hialuronic de generația a treia, introdus de curând se numește Juvederm Ultra 3. Avem pacienți de toate vârstele, de la 18 ani până la persoane de vârsta a treia care vin să își corecteze urmele lăsate de vârstă. Pentru procedura de estompare a ridurilor avem pacienți atât femei cât și bărbați”, ne-a spus medicul stomatolog Laurențiu Petrescu.

Loading...

Citește și

Bordușanu îl atacă pe primarul Romanescu dar îi răspunde Paraschiv!

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, l-a criticat, ieri pe primarul Marcel Romanescu pentru …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.