CEARTĂ în CEO pe comitetul de CRIZĂ


Gabriel Căldărușe cataloghează ca fiind o joacă inițiativa liderilor FNME de a înființa un comitet de criză la nivelul CE Oltenia. Manu Tomescu îl acuză de ipocrizie.

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia susține că acțiunea oamenilor lui Dan Pârvulescu de a pune la aceeași masă sindicaliști, șefi ai județului, parlamentari de Gorj și administrația CE Oltenia este ineficientă. Gabriel Căldărușe spune că, spre deosebire de liderii FNME, SMEO a făcut lucruri concrete care au ajutat CEO, cum ar fi acțiunile de susținere a modificărilor aduse legii energiei. “Eu nu știu cu cine s-au întâlnit cei de la FNME. Știți cum este, ca să ne jucăm e simplu, a fi eficient înseamnă altceva. Noi avem drumul nostru, știm ceea ce trebuie făcut. Se vede că din ceea ce am făcut noi, în urma acțiunilor noastre există și urmări. CEO merge destul de bine, la ora actuală, de obicei în alți ani era o perioadă foarte critică. Aceste lucruri se datorează și acțiunilor întreprinse de noi anul trecut în ceea ce privește modificările aduse la Legea Energiei. Deci, activitatea noastră e o activitate care lasă ceva în urmă, palpabilă și care poate fi demonstrată prin o mai bună funcționare a acestei companii, bineînțeles, urmând ca acest lucru să se reflecte și în buzunarele salariaților”, a declarat Gabriel Căldărușe.

Tomescu: Căldărușe e RUPT de problemele minerilor

Deranjat că liderul SMEO a criticat acțiunea de înființare a unui comitet de criză la nivelul CEO, Manu Tomescu a reacționat. Liderul Sindicatului Energia Rovinari acuză că Gabriel Căldărușe a prosperat în ultimii ani, în timp ce veniturile angajaților CEO au scăzut. Ba mai mult, au fost concediați mii de oameni din compania minieră. ”Să vină cineva să spună că este o joacă este un lucru urât. Datorită demersurilor noastre, secretarii de stat din Ministerul Energiei o să vină la Târgu-Jiu, la inițiativa mea și a colegilor mei. Noi am vrut să-i aducem la aceeași masă pe acești factori de decizie din județ și la această întâlnire să fie și reprezentanții tuturor celor 4 federații la nivel de CE Oltenia. Probabil, o să fie acolo și domnul Căldărușe, domnul Iovan și asta mi se pare o ipocrizie. Mereu am fost criticați de acest personaj și pe mine mă deranjează foarte tare. Nu poate domnul Căldărușe să înțeleagă problemele cu care se confruntă minerii și energeticienii din CEO, pentru că e rupt de mineri și energeticieni. De când această companie este în criză, paradoxal, veniturile dumnealui au crescut și asta se poate verifica. Chiar el a declarat la un post de televiziune că dumnealui câștigă 7000-8000 de lei pe lună. Și eu întreb cum poate acest personaj să mai creadă nevoile cu care se confruntă un miner și un energetician din companie, când lui i-au crescut veniturile pe timp de criză. Dumnealui prosperă, iar noi, minerii și energeticienii, an de an pierdem locuri de muncă și venituri”, a declarat, revoltat, Manu Tomescu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. PUI UMARUL LA DISPARITIA A MII DE LOCURI DE MUNCA SI OAMENI CA DUPA SA INFIINTEZI COMITET DE CRIZA! TEMBELI SINDICALI,MANIPULATORI ORDINARI,CRIZA O INTRETINETI VOI SI ADMINISTRATIA CARE STITI UN SINGUR LUCRU,DAM OAMENI AFARA,DUPA AIA VOM VEDEA! ASTA FACETI DE 4 ANI DE ZILE CU MII DE OAMENI LASATI FARA SLUJBE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.