Ceartă între consilierii locali de la Târgu-Jiu în ședința de joi


Proiectul de hotărâre privind acordarea a peste 100.000 de lei Colegiului Național „Tudor Vladimirescu’’ din Târgu-Jiu a iscat dispute în cadrul ședinței de îndată de Consiliu Local de ieri. Consilierii locali ai PNL și PMP au avut mai multe lucruri de obiectat, însă nici consilierii PSD nu s-au lăsat mai prejos.

Consilierii locali din Târgu-Jiu au avut de votat ieri în cadrul ședinței de îndată, acordarea sumei de 130.000 de lei pentru amenajarea sălii de sport din incinta Colegiului Național ,,Tudor Vladimirescu’’. Suma de 90.000 lei ar fi urmat să fie cheltuită pe reabilitarea pardoselii și a pereților.
În adresa transmită de către colegiu reiese că reabilitarea este absolut necesară având în vedere că pardoseala nu a mai fost schimbată de la construcția ințială, iar majoritatea orelor de educație fizică în perioada de iarnă se fac în sală. De asemenea, suma de 40.000 de lei ar urma să fie cheltuită pe achiziționarea unor aeroterme, având în vedere că cele existente nu mai pot fi reparate.
La finalul prezentării proiectului, consilierii PSD, PMP și ALDE au luat decizia de a se abține la votarea proiectului. În schimb, cei patru consilieri PNL au votat „Pentru”.

loading...
Loading...

Citește și

GORJENI, trataţi ca nişte SCLAVI în Islanda. APEL către PARLAMENTARII de Gorj

20 de gorjeni, plecați la muncă în Islanda, cer cu disperare ajutor autorităţilor după ce …

Un comentariu

  1. Numai in sport se investeste la Colegiul National T. Vladimirescu, de cand avem director de sport, iar presedinta asociatiei parintilor are copii care fac baschet..
    Baza didactica este zero, educatia se face cu marcarul la tabla.Chiar si asa, profesorii de aici au rezultate deosebite cu elevii.
    Alooooooooooooooooo, domnule director, investiti si in calculatoare si materiale didactice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.