Cei 12 traficanți de cannabis și ecstasy, trimiși în judecată

cannabis

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Gorj au trimis în judecată un grup infracțional specializat în traficul ilicit de droguri de risc. Cei 12 dealeri își vindeau drogurile în mai multe zone din Târgu-Jiu, precum sub Pasarelă, la Cinema Dacia, la Gogoașa Furioasă. 11 dintre ei sunt în arest preventiv.

Oltean Alexandru-Mihai, Cimpoeru Aurelian-Cristian, Guţu Cătălin Dănuţ (Brănești), Badea Ionuţ-Marian (Gorj), Torop Efimian-Ion (Gorj), Filip Marian (Plopșoru), Oproiu Cătălin, Rădoi Dragoş-Ionuţ, Mihai Robert-Florian, Miron Alexandru Emanuel, Motocu Laurenţiu Cristian, Şerban Mihai Octavian (Târgu-Jiu) au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. La sfârșitul săptămânii trecute, magistrații Tribunalului Gorj au constatat legalitatea rechizitorului, a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală. „Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Badea Ionuţ Marian, pentru infracţiunile aderarea şi sprijinirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Torop Efimian-Ion (aceleași acuzații), Miron Alexandru-Emanuel, pentru infracţiunile de aderare şi sprijinire unui grup infracţional organizat şi complicitate la efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Guţu Cătălin-Dănuţ, pentru infracţiunile de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat şi de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Filip Marian, Motocu Laurenţiu-Cristian, Oproiu Cătălin, Rădoi Dragoş-Ionuţ (aceleași acuzații ca în cazul lui Badea), Mihai Robert-Florian pentru infracţiunile de aderarea şi sprijinirea unui grup infracţional organizat și trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc, consum de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Oltean Alexandru-Mihai, pentru infracţiunile de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Cimpoeru Aurelian-Cristian, pentru infracţiunile de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat  etc, (…) toţi în stare de arest preventiv şi Şerban Mihai-Octavian, pentru infracţiunile trafic ilicit de droguri de risc şi mare risc, consum de droguri de risc şi mare risc, efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, cu măsura preventivă a controlului judiciar”, scrie pe site-ul Tribunalului Gorj. Stabileşte termen de judecată la data de 20.11.2014.

Vindeau ecstasy la Dacia

Cei 12 vindeau drogurile în municipiul Târgu-Jiu, la comandă telefonică, în diferite puncte, respectiv „La Coloană”, „sub Pasarelă”, „la Gogoaşa Furioasa”, la barul Kubik din zona de sud a Pieţei Centrale, cât şi în zona Dacia şi localuri din Târgu-Jiu. Drept complice în activităţile infracţionale era folosit Miron Alexandru-Emanuel (taximetrist), care transporta clienţii la comanda furnizorilor, în punctele de desfacere. Din gama de droguri oferite spre consum au fost identificate substanţe cu efecte psihoactive prevăzute de Legea 194/2011 (M1, Diesel, Magic), cannabis, cât şi comprimate de Ecstasy. Membrii grupării se aprovizionau cu substanţe cu efecte psihoactive sau stupefiante, la un interval de 2-3 zile, fie direct – de la Guţu Cătălin-Dănuţ, din comuna Brăneşti, fie de la dealerii din Craiova, respectiv Oltean Alexandru-Mihai şi Cimpoeru Aurelian-Cristian.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: