Cel mai MIC şi cel mai MARE SALARIU, în producţie, la CEO!


Salariile angajaţilor Complexului Energetic Oltenia care lucrează în producţie ajung în unele cazuri şi la peste 1.000 de euro. Limitele între care se încadrează lefurile salariaţilor din producţie, sunt de la aproape 2.000 de lei la peste 4.000 de lei.

Un muncitor necalificat care lucrează în CE Oltenia primeşte lunar 1.978 de lei, la care se adaugă spor de vechime dar şi sporuri specifice locului de muncă. De asemenea, acesta beneficiază, la fel ca toţi angajaţii companiei, de cele trei prime anuale şi cota de combustibil.
La celălalt pol, cel mai bine plătit angajat în producţie, în meseria de brigadier utilaje de excavare de exemplu, are un salariu ce poate depăşi, conform datelor companiei, suma de 4.000 de lei, la care se adaugă sporurile specifice în CEO şi primele de Paşte, Crăciun şi Ziua Meseriei.
În Contractul Colectiv de Muncă, primele au fost majorate până la 1100 de lei, fiind impozitate cu 10%.

loading...
Loading...

Citește și

ANCHETĂ a IPJ Gorj, în cazul selecției directorilor Transloc SA! Polițiștii SICE au descins la sediul societății, după ce acționarii au stabilit că procedura s-a făcut cu încălcarea legii!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) …

5 comentarii

  1. Numai minciuni,un brigadier trebuie să lucreze toate zilele de sâmbătă şi duminica pt a lua 4000 ron pe lună.

  2. Câți bani auzi la ei 17 19 milioane pai muncește mă că mine pe 12 milioane fara spor prema nimic. Aveți destul va ajunge lăsați ciocul mic aveți prea mult

  3. 😜SPORURI SPECIFICE😜!!!Arta de jurnalism (specific😜) gorjenesc!!! Dar de unde sa știe doamna, ce parca e jurnalist!! Specificitatea o da caracteristica activității unei societăți, “ spor specific” ar fi sporul de praf de cărbune, de radiație electromagnetica, lucru la înălțime, condiții de cariera……Sporul de varza, porc, sărbători religioase e pentru cei ce pot fi plimbați cu bucata de șunca înfiptă intr-un vârf de bar, specific 😜😜😜😜😜 doar cu vocabularul de pana in 500 de cuvinte!!!! “Sporul, sporul,sporul….. oare cum să-i zic, ajutați-mă fraților cu un cuvant! Din fundul redacției gorjenești se aude o voce!!! -Specific, merge la orice! -Brava, vere! Genial! Asta e cuvântul” Marca înregistrată, Horvath si Domino!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: