sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:27

Cel mai MODERN sistem de iluminat la ORTOPEDIA SJU Târgu-Jiu


Blocul Operator Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu beneficiază, începând de astăzi, de unul dintre cele mai moderne sisteme de iluminat. Investiţia a fost realizată cu bani de la bugetul local. Secţia de Ortopedie din cadrul SJA Târgu-Jiu este una dintre cele mai moderne secţii din cadrul spitalului. În ultima perioadă au fost făcute numeroase investiţii implicarea şefului secţiei, Bogdan Niculescu,fiind vizibilă.

,,Începand de astazi avem unul dintre cele mai moderne sisteme de iluminat în Blocul Operator Ortopedie. Mulţumesc în numele Spitalului Judeţean-Secţia Ortopedie celor care au făcut posibil acest lucru, PrimărieiTârgu-Jiu, domnului primar Marcel Romanescu, Consiliului Local Târgu-Jiu şi consilierilor locali care au votat majoritatea pentru această achiziţie. S-a demostrat, încă o dată, că atunci când este vorba de investiţii în sănătate, nu există divergenţe indiferent de culoarea politică”, a precizat pe pagina de socializare şeful Secţiei de ortopedie din cadrul SJA Târgu-Jiu, Bogdan Niculescu.

Şi primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a ţinut să precizeze că nu putea rămâne indiferent la cererea Spitalului Județean de Urgență.

„Mă bucur că am avut posibilitatea să ajutăm sistemul medical din municipiul Târgu-Jiu. Nu puteam rămâne indiferenți la cererea Spitalului Județean de Urgență. Sănătatea și Învățământul sunt prioritare pentru mine și voi continua să mă implic direct în dezvoltarea acestora. Sunt alături de cadrele medicale care au făcut și fac eforturi deosebite pentru ca sistemul sanitar să se mențină la standarde ridicate în Târgu-Jiu. Mult succes domnului Bogdan Niculescu și colegilor domniei sale în tot ceea ce întreprind”, a precizat primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: