Cel puțin doi pesediști dezbracă…

…cuvintele de sensuri. Nu mă credeți? Luați d’aici!

S-a ajuns în situația în care pesediștii de pe rândurile doi-trei să dea subiecte de știri pentru presa locală. Chiar atât să se fi degradat și media, să-i facă sumarul ”elitele” fără diplomă de BAC ale PSD? Adică știrea nu mai e știre, în sensul că s-a petrecut ceva, s-a întâmplat ceva demn de remarcat, e mega știre dacă zice unu pe gură sau scrie pe feizbuc ceva. Buuun.

”Trebie”; ”te consiliezi”; ”mai pondera atmosfera” și ”despre ce ne mai dăm de după gard”, asta-i doar o parte din gândirea profundă exprimată în cuvinte rostite de purtătoarea de cuvânt a PSD Gorj. În concluzie, la semantică duamna ”e la nivel de bocanc”. Na, că o și citez!

Filozoful de la Turburea e mult mai adânc: ”Trebuia luat o măsură neapărat pentru cu acest om”; ”Eu îi voi cere demisia domnului Pasti de atitudinea lui pe care o are”; ”El nu crede nimic prentu că prea l-au ținut în brațe, i-au dat service…”. Uneori, are și Bacalaureatul rostului lui în viață, însă Bârcă nu știe pentru că a eșuat la examenul maturității. Cu toate astea, primarul are atitudine, are vână, e vocal, cere demisii, numai cu școala a dat-o în bară. La cum vorbește, Bârcă era capabil să pice bacalaureatul și dacă-și aranja examenul la liceul din comună. La școală, băăă, primare, ia-o dintr-a II-a cu manualul de Citire.

În altă ordine de idei, consilierul local Pasti le-a servit aleșilor locali niște citate clasice din Socrate. Intelectualii din consiliu își dădeau coate, alții ochii pe spate, iar nește pulifrici îngânau ceva frumos printre dinți: Hai, coane, cu Socrate al tău, hai lasă-ne cu vrăjeala că avem un proiect important și dacă nu ne iese meciul tre să dăm cașcavalul înapoi. Aaa, apropo, a picat proiectul pentru parcarea aia care trebuia construită la Piața Centrală din Tg-Jiu. Cei care l-au inițiat, consilierii locali dintr-o alianță politică de pe Marte și o firmă, evident, de pe aceeași planetă, au rămas cu buzele umflate (sic!).

loading...
Loading...

Citește și

Muie, muie dar cu ce?

Prostia m-a copleșit și nu prostia în sine ci numărul minților care o produc? Muia …

Un comentariu

  1. Consiglierii astia spagari ar fi vrut sa ramana cu buzunarele umflate nu doar cu ,,,,, buzele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: