sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:51

Cel puţin trei lideri de sindicat din CEO au case la Rânca

HOTEL-MINA

Unul din liderii de sindicat din cadrul CEO, Gabriel Căldărușe, a declarat că SMEO nu participă la mitingul FNME de astăzi, fiindcă parte din lideri nu sunt interesați de soarta salariaților companiei, ci de propriile avantaje.

Acesta a precizat la un post local de radio: „Nu e posibil ca dintr-un salariu de sindicalist să ai proprietăţi în Târgu Jiu, Rânca şi Bucureşti şi în alte zone”, a spus el, în replică la declarațiile lui Constantin Mitrescu de la FNME care i-a acuzat de trădare pe liderii care au renunțat la protestele de la Târgu Jiu. Legat de averile liderilor de sindicat, membri ai comisiei de negociere a CCM, acestea ar fi putut fi cunoscute de salariaţi dacă şefii de organizaţii le-ar fi publicat aşa cum sunt publicate averile celor care reprezintă administraţia CEO în comisia menţionată. Pe surse aflăm că cel puţin trei lideri de sindicat din FNME sunt posesorii unor vile la Rânca, dar şi în alte zone turistice ale ţării. Vom reveni pe acest subiect în ediţiile viitoare.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: