Cele mai erotice poziții sexuale pentru nopți fierbinți

Atunci când vreți să vă bucurați de nopți pasionale alături de persoana pe care o iubiți, trebuie să puneți în practică cât mai multe poziții. Astfel veți reuși să aveți parte de cea mai bună partidă de amor.

Pentru o noapte de sex fierbinte nu este nevoie întotdeauna de petale de trandafiri sau şampanie, ci de atingeri şi săruturi pasionale şi firesc de cele mai erotice poziţii sexuale.

1. Dabaia
Este o poziţie uşor de pus în practică şi nu necesită foarte mult efort, în schimb satisfacţia este maximă. Pe de altă parte, este una dintre cele mai erotice poziții sexuale fiindcă bărbatul are posibilitatea să-şi mişte penisul foarte uşor, oferindu-i partenerei senzaţii de neuitat. Imaginea picioarelor şi a sânilor femeii sporeşte satisfacţia vizuală a bărbatului.

2. Lotus incrucișat
Este considerată una dintre cele mai erotice și romantice poziţii sexuale. Plină de pasiune, perfectă pentru ca ambii parteneri să-şi demonstreze iubirea ce şi-o poartă. Această ipostază îi va pregăti pe cei doi parteneri pentru o partidă de sex explozivă.

3. Avalambitaka
Reprezentanta sexului frumos stă pe un scăunel făcut din mâinile partenerului. Ea îşi reglează centrul de greutate al corpului ţinând cu mâinile de glezne, prin interior. Şi în această situaţie, femeia trebuie să fie uşoară în greutate, iar bărbatul ei foarte puternic.

4. Tripadam
Este considerată una dintre cele mai bune poziţii sexuale pentru o noapte de sex fierbinte. În această ipostază aveţi posibilitatea de a vă relaxa puţin şi de a da frâu liber imaginației. Jucaţi-vă unul cu celălalt, dezbrăcaţi-vă reciproc, mângâiaţi-vă într-un mod cât mai natural ca să mai detensionaţi puţin atmosfera.

5. Kamala
Într-adevăr, este una dintre cele mai erotice poziţii sexuale în care ambii parteneri îşi oferă reciproc o stimulare de zile mari. În mod special această ipostază va fi foarte excitantă pentru bărbat pentru că îi oferă exact priveliştea de care are nevoie pentru o partidă de sex explozivă.

6. Sampa Jala
O altă poziție în care ambii partener trăiesc cele mai intense senzații. Pentru o mai bună stimulare femeia trebuie să-şi pună câteva perne sub fund, pentru a schimba unghiul de penetrare. Această ipostază este recomandată celor care vor să se bucure de o noapte fierbinte.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: