duminică , 20 octombrie 2019 - 12:04

Cele mai profitabile CARIERE ale CE Oltenia!


Cărbunele a demonstrat în fiecare an că reprezintă cea mai sigură sursă de producere a energiei electrice, în special pentru poziția geografică a României și condițiile meteorologice din această țara, arată CEO într-un comunicat de presă.

Astfel, în anul 2017, producția de cărbune realizată de CE Oltenia a fost de peste 22,5 milioane tone (în creștere cu cca 11,5% față de anul 2016), cu o descoperta de cca 117 milioane mc (în creștere cu cca 13% față de anul 2016), cele mai mari livrări de lignit înregistrându-se de la EMC Roșia-Rovinari, EMC Motru și EMC Jilț.
De asemenea, în cursul anului trecut, în sectorul minier, au fost efectuate lucrări de mentenanță la aproximativ 200 de utilaje, cheltuielile aferente (peste 65 milioane de lei) fiind mai mari cu peste 16% față de cele efectuate în anul anterior. Întreruperile accidentale ale utilajelor au scăzut în 2017 față de 2016 cu cca 28%. Pentru realizarea producției de lignit menționate, a fost necesar că, timp de 10 luni din anul 2017, programul de lucru pentru personalul din zonă de extracție a cărbunelui să fie modificat de la 5 la 6/7 zile pe săptămâna.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Un comentariu

  1. În minerit s-a făcut mentenanță doar pe hârtie, la utilaje zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: