Celebru gorjean, prins cu AMANTA pe câmp

firicel-si-ioana

Cel mai iubit actor din serialul Las Fierbinți, Firicel, a fost surprins de paparazzii în tandrețuri cu Ioana Popescu, cunoscută în showbiz drept „devoratoarea de fotbalişti”. Marți, Ioana Popescu a recunoscut, în cadrul unei emisiuni realizată de un post de televiziune național, că are o relaţie cu Firicel și că idila durează de circa două luni.

toma-cuzin1

Toma Cuzin a fost sunat de către reporterii Gorj Domino însă acesta nu a răspuns la telefon.

 

sotia-firicel

Actorul Toma Cuzin a crescut în Peștișani, județul Gorj, este căsătorit de la 18 ani şi are doi copii împreună cu soţia lui, Cristina, din aceeași localitate. Povestea lui de viaţă este una deosebit de interesantă. La 11 ani, a plecat de acasă şi şi-a luat viaţa în mâini, încercând să se descurce singur. Într-un interviu acordat unei reviste naționale, Toma sau Firicel, așa cum este cunoscut de publicul său, declara că este îndrăgostit de soția sa încă de la vârsta de 16 ani și sunt căsătoriți de 20 de ani. Cu toate că păreau o familie fericită, în urmă cu două zile, Ioana Popescu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că are o relație de aproximativ două luni de zile cu actorul Firicel și că nu știa că acesta este căsătorit. „E o poveste complicată, dar frumoasă. El a colaborat cu mama mea. Povestea a început pe Facebook. El mi-a dat cerere de prietenie în urmă cu vreo 3 ani, dar nu ştiam. Pe atunci nu îi ştiam nici numele. Acum două luni am văzut un film cu el, eram singură acasă şi l-am căutat pe Facebook. I-am trimis cerere de prietenie, dar nu mă aşteptam să răspundă. Ne-am văzut şi aşa a început totul”, a spus Ioana Popescu.

toma-cuzin

 

Loading...

Citește și

ISU Gorj, la bilanţ: Aproape 5000 de intervenţii SMURD în 2019

Reprezentanții ISU Gorj și-au prezentat bilanțul activității, pentru 2019. Din cele peste 7900 de situații …

Un comentariu

  1. Ce mișto e borfetul ….. Normal k a dat in ea :)))

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.