duminică , 23 februarie 2020 - 17:01

Centrele de permanență, utile: mii de pacienți vin lunar

bondoc123

Peste trei mii de persoane trec lunar pe la medicii din Centrele de Permanență din Gorj, drept urmare, reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj vor mai înființa alte două astfel de unități.

În judeţul Gorj există 18 centre de permanenţă funcţionale în localităţile Samarineşti, Cătunele, Mătăsari, Peştişani, Logreşti, Turburea, Prigoria, Târgu-Jiu – trei centre,Tismana, Crasna, Tetila, Bâlteni, Târgu-Cărbuneşti, Ţicleni, Câlnic şi Scoarţa. „Există cerinţe din partea primăriilor din două localităţi. S-au purtat ceva discuţii telefonice, iar în următoarea perioadă se vor face demersurile necesare pentru înfiinţarea a încă două centre de permanenţă. Suntem în discuții, vom anunța unde mai târziu. Dacă va creşte numărul acestor centre, va creşte automat şi bugetul alocat”, a declarat preşedintele CJAS Gorj, Daniel Bondoc. Asistenţa medicală în localităţile unde sunt centre de permanenţă este asigurată de luni până vineri între orele 15:00-08:00 şi în zilele de sâmbătă şi duminică şi cu ocazia sărbătorilor legale, serviciul de permanenţă se efectuează în intervalul 08:00-08:00 a doua zi.

Loading...

Citește și

Bordușanu îl atacă pe primarul Romanescu dar îi răspunde Paraschiv!

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, l-a criticat, ieri pe primarul Marcel Romanescu pentru …

Un comentariu

  1. minciuni, cnp-urile le baga din burta, 99% din gorjeni nici nu stiu de existenta acestor centre, unde medicii stau sa faca nani cu usile inchise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.