Centrul de Reținere și Arestare Preventivă are nevoie de șef de schimb. Anunțul IPJ Gorj


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj organizează un nou concurs, de această dată pentru ocuparea funcţiei de „șef schimb”, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. „Funcţia este prevăzută cu gradul profesional maxim de agent sef principal de poliţie, iar recrutarea se realizează cu personal din sursă internă”, potrivit unui comunicat al IPJ Gorj. Examenul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 14 noiembrie, la ora 12.00 și va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. „Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7.00, fiind declaraţi 《admis》primii doi candidați, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale. Eventualele contestaţii se depun în 24 de ore după afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane. Candidaţii pot contesta numai notele la propriul interviu”, se mai precizează în comunicatul IPJ Gorj.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere şi dosar de recrutare, până la data de 18 octombrie, la ora 16.00, la sediul IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Un șofer al CEO a accidentat mortal un pensionar în Filiași!

Un pensionar în vârstă de 75 de ani și-a pierdut viața, luni dimineață, după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: