CEO a cerut situații la subunități pentru redistribuirea personalului TESA! Pentru a scăpa de producție, unii și-au cerut transferul


Temeri mari în rândul personalului TESA, atât din executiv, cât și a celor de EMC-uri, subunități miniere și sucursale energetice, odată cu solicitările CE Oltenia de a primi de la Personal și Normare situații cu angajații de la birouri. Frica cea mai mare este în rândul celor care se tem că vor ateriza în zonele miniere, mulți anunțând deja că, mai degrabă pleacă din companie decât să ajungă la munca de jos. La birourile de Resurse Umane se înregistrează astfel o creștere a numărului de cereri de transfer către unități cu locuri vacante, solicitanții dând din coate tot pentru aer condiționat.

Favorite la transferurile de august sunt termocentralele, unde TESA se refugiază acum de teama trimiterii în producție. Preferate sunt unitățile energetice din Dolj, unde personalul TESA din Gorj speră să fugă pentru a scăpa de mizeria din cariere și de o diminuare mare a salariilor. Cert este că TESA își activează pe cât posibil relațiile din politică și sindicate pentru a scăpa de organigrama care i-ar trimite la navetă și muncă grea. Pe făraș sunt deja salariații vocali, cei care nu au susținere politică și sindicală și cei cu bile negre la activ. Cei mai afectați sunt cei care vor pleca de la sediul executiv din Târgu-Jiu și de la cel al Direcției Miniere, aici fiind cea mai mare densitate de personal.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. TESA + CFL-isti=25%. Multi, vorba lui Lapusneanu… . Ar trebuii sa fie trimisi de unde au provenit, adica la meseriile initiale pe care au fost angajati. Sinistru.

  2. Sindicatul Bunavestire & Partidul Speranta Deznadajduita

    Hai sa o vedem si p’asta!
    Vrem sa vedem si noi consoarte /consorti de lideri de toate felurile si alte tipuri de comuniuni omenesti care vor fi afectati de acest inedit si mult trambitat mercato!
    Cu siguranta se va tine cont numai de capabilitatile cert dovedite in plan profesioanal!

    Auguri si la…. vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.