sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 3:45

CEO achiziţionează echipamente de iarnă pentru mineri şi energeticieni

mineri-buni-cariera

Complexul Energetic Oltenia a alocat sumele necesare pentru achiziţia echipamentelor de protecţie necesare minerilor şi energeticienilor pentru perioada de iarnă. Compania şi-a propus să cumpere la jumătatea lunii viitoare trei tipuri de echipamente destinate protecţiei salariaţilor în perioada sezonului rece.

Este vorba atât de angajaţii din unităţile miniere de carieră, cât şi cei din termocentrale sau de la sectoarele mentenanţă sau transport. Un prim lot vizează achiziţia de salopete de iarnă, haine vătuite şi pelerine de ploaie. Bugetul alocat pentru achiziţia respectivă este de peste 300.000 de lei. „Tipul contractului şi locul de executare a lucrărilor, de livrare a produselor sau de prestare a serviciilor: Furnizare. Cumpărare. Locul principal de livrare: SE TURCENI – jud Gorj; SE ROVINARI – jud Gorj; SE IŞALNIŢA – jud Dolj; SE CRAIOVA II – jud Dolj; SE CHIŞCANI – jud Brăila. Lot 1 – Salopete iarnă = 3.499 buc; Lot 2 – Haină vătuită = 1.961 buc; Lot 3 – Costum vătuit = 179 buc; lot 4 – Pelerină ploaie = 130 buc.”, potrivit documentaţiilor de achiziţie.

350.000 de lei pentru echipamentele destinate minerilor

O altă achiziţie vizează cumpărarea de echipament individual de protecţie-costum salopetă de iarnă, haină vătuită tercot hidrofobizat. Contractul de achiziţie are o valoare de peste 350.000 de lei. În total vor fi cumpătate peste 7.000 de costume de salopetă de iarnă şi haine vătuite de tercot hidrofobizat. Toate echipamentele amintite vor fi livrate exclusiv unităţilor miniere de carieră din cadrul Diviziei Miniere. Prin cel de-al treilea contract de achiziţie vor fi cumpăraţi bocanci de protecţie cu talpă antiderapantă cu sau fără bombeu metalic, cizme apă-noroi, cizme electroizolante – joasă înaltă tensiune şi cizme antiacizi. Contractul are o valoare de aproximativ 250.000 de lei. „Lot 1 – Bocanci de protecţie cu talpă antiderapantă şi bombeu metalic = 2.284 perechi Lot 2 – Bocanci de protecţie cu talpă antiderapantă fără bombeu metalic = 1.877 perechi Lot 3 – Cizme apă-noroi = 901 perechi Lot 4 – Cizme electroizolante joasă tensiune = 180 perechi Lot 5 – Cizme electroizolante înaltă tensiune = 70 perechi Lot 6 – Cizme antiacizi = 157 perechi”, conform documentelor necesare în vederea cumpărării echipamentelor care vor fi folosite de către mineri şi energeticieni. Cel de-al treilea contract este destinat sucursalelor din Rovinari,Turceni, Craiova II, Işalniţa şi Chişcani.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.