sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 17:10

CEO aşteaptă să vină americanii

CIUIREL-SUA

Directorul General al Complexului Energetic Oltenia, Dan Laurenţiu Ciurel, a participat, alături de Ministrul Delegat pentru Energie, Constantin Niţă, la lucrările US – România Business Forum ce s-a desfăşurat la Washington, în luna octombrie 2013, se arată în comunicatul transmis de companie.

Cel mai mare producator de energie din Romania, Complexul Energetic Oltenia, a avut şansa de a fi prezentat alături de mari firme care acţionează pe piaţa de capital, companii din domeniul energetic şi financiar, agenţii guvernamentale: OPIC -Overseas Private Investment Corporation – agenţie de investiţii care mobilizează capital privat pentru dezvoltare; Export-Import Bank of the United States; BNY MELLON  – banca americană de investiţii; U.S. Trade and Development Agency – agenţie guvernamentală care susţine proiectele prioritare de dezvoltare a economiilor emergente; International Finance Corporation – divizia financiară a Băncii Mondiale, cea mai mare instituție de dezvoltare globală axată exclusiv pe sectorul privat care deţine peste 300 de investiţii în energie, în 65 de ţări.

Eventuale finanţări

În comunicatul CEO, conducerea societăţii mai arată că au fost discutate eventuale posibilităţi de finanţare pentru proiectele viitoare ale companiei, prezentarea activităţii societăţii şi mesajul transmis reuşind să atragă interesul a câtorva zeci de potenţiali investitori faţă de pachetul de 15% din acţiunile CE Oltenia. „Sperăm ca aceste firme să se numere printre cele ce vor participa la achiziţionarea pachetului minoritar de acţiuni, ce va avea loc în 2014”, afirmă Laurenţiu Ciurel.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.